Η Γκόλντι Χον χορεύει ABBA στη Σκιάθο: «Mamma Mia, τι νησί!»- Στην Ελλάδα για διακοπές

Η Γκόλντι Χον χορεύει ABBA στη Σκιάθο: «Mamma Mia, τι νησί!»- Στην Ελλάδα για διακοπές Facebook Twitter
0

Σε ρυθμούς «Mamma Mia!» η επίσκεψη της Γκόλντι Χον στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στην Σκιάθο για διακοπές. 

Η 75χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φαίνεται να χορεύει το τραγούδι «Mamma Mia» των ABBA, το οποίο κυκλοφόρησε το 1975, με φόντο τα γαλανά νερά του νησιού. 

«Δεν μπορώ να σταματήσω, δεν θα σταματήσω να χορεύω στην Σκιάθο», έγραψε στη λεζάντα. «Mamma Mia, τι νησί!!», πρόσθεσε. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται συχνά χορευτικά βίντεο με τους 2.9 εκατομμύρια followers της στο Instagram, όπως είχε κάνει πέρυσι με το τραγούδι «Physical» της Dua Lipa, πηδώντας σε ένα μικρό τραμπολίνο.

«Θεωρώ τον εαυτό μου χορεύτρια περισσότερο από κάθε άλλο», είχε πει τότε στην εφημερίδα Guardian. «Όταν μιλάω για χορό στη ζωή, εννοώ το πώς κινούμαστε, πώς αντιμετωπίζουμε το σήμερα, πώς μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο, πώς σηκωνόμαστε και νιώθουμε ότι αυτό που έχουμε μέσα μας είναι σημαντικό», πρόσθεσε. 

Η Γκόλντι Χον αποφάσισε να επισκεφτεί την Σκιάθο, καθώς κάνει εκεί γυρίσματα η κόρης της, Κέιτ Χάντσον, για την ταινία «Knives Out 2», ενώ μαζί της ήρθαν επίσης ο 35χρονος σύντροφος της 42χρονης ηθοποιού, Danny Fujikawa και η δυόμιση ετών κόρη τους, Rani. 

Στο παρελθόν, η Κέιτ Χάντσον έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τα ταξίδια που έκανε με την μητέρα της ως παιδί. «Όταν ήμασταν παιδιά και πηγαίναμε road trips ή ταξιδεύαμε, είχαμε ο ένας τον άλλο, Uno και καθόλου παιχνίδια. Θυμάμαι κάποια στιγμή είχαμε πορωθεί με την τράπουλα. Είναι αστείο επειδή μας ανάγκασε όλους να γίνουμε ευρηματικοί και να συνδεθούμε μεταξύ μας», είχε πει στο περιοδικό People. 

«Πιστεύω ότι υπάρχουν καταπληκτικά πράγματα στην τεχνολογία, αλλά απλώς δεν θέλω να το χάσω αυτό με τα παιδιά μου- την σημασία να τα βάζει όλα στην άκρη. Όταν τα παιδιά βαριούνται, σκέφτονται τα πιο απίθανα πράγματα για να κάνουν. Η μαμά μου συνήθιζε να το λέει αυτό. Θυμάμαι να της λέω, "Βαριέμαι" και να μου απαντάει, «Καλώς, ας βαριέσαι. Σκέψου κάτι να κάνεις. Βρες μόνη σου κάτι". Όταν έκανα δικά μου παιδιά, συνειδητοποίησα πόσο καλό ήταν για εκείνα να βαριούνται και να πυροδοτείται η φαντασία τους», κατέληξε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Διεθνή / Πόλεμος ΗΠΑ-Ιράν: Αναχώρησε ο Ιρανός ΥΠΕΞ από το Πακιστάν - «Δεν θα αποδεχθούμε μαξιμαλιστικές απαιτήσεις»

Ο Αμπάς Αραγτσί βρέθηκε στο Πακιστάν όπου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της χώρας και άλλους ανώτατους αξιωματούχους, χωρίς ωστόσο να συναντηθεί με την αμερικανική αντιπροσωπεία
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Διεθνή / Αγαπάτε τα λουλούδια; - Τέσσερα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε

O «τουρισμός των λουλουδιών» γνωρίζει άνθηση, όμως ο υπερτουρισμός και η κλιματική αλλαγή αλλάζουν το τοπίο, στρέφοντας τους ταξιδιώτες σε νέους, λιγότερο προβεβλημένους προορισμούς με εξίσου εντυπωσιακές ανθοφορίες
THE LIFO TEAM
Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Διεθνή / Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Mετά τη ρωσική νυκτερινή επίθεση εναντίον της Ουκρανίας, συντρίμμια drone έπεσαν στη νοτιοανατολική ρουμανική πόλη Γαλάτσι προκαλώντας ζημιές σε πυλώνα ηλεκτροδότησης και σε παράρτημα μιας κατοικίας
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Νοσηλευτές καλούνται να καλύψουν θέσεις γιατρών

Με τα κενά στο ιατρικό προσωπικό να διευρύνονται, τα νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε έμπειρους νοσηλευτές για να καλύψουν ρόλους γιατρών, προκαλώντας έντονη ανησυχία για την ασφάλεια των ασθενών
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / BBC: Ποιος παίρνει τελικά τις αποφάσεις στο Ιράν;

Εν μέσω πολέμου και αυξανόμενης πίεσης, η εξουσία στο Ιράν εμφανίζεται κατακερματισμένη, με την απουσία ισχυρής ηγετικής παρουσίας να εντείνει την αβεβαιότητα για το ποιος λαμβάνει τις κρίσιμες αποφάσεις
THE LIFO TEAM