Η Γκόλντι Χον χορεύει ABBA στη Σκιάθο: «Mamma Mia, τι νησί!»- Στην Ελλάδα για διακοπές

Η Γκόλντι Χον χορεύει ABBA στη Σκιάθο: «Mamma Mia, τι νησί!»- Στην Ελλάδα για διακοπές Facebook Twitter
0

Σε ρυθμούς «Mamma Mia!» η επίσκεψη της Γκόλντι Χον στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στην Σκιάθο για διακοπές. 

Η 75χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φαίνεται να χορεύει το τραγούδι «Mamma Mia» των ABBA, το οποίο κυκλοφόρησε το 1975, με φόντο τα γαλανά νερά του νησιού. 

«Δεν μπορώ να σταματήσω, δεν θα σταματήσω να χορεύω στην Σκιάθο», έγραψε στη λεζάντα. «Mamma Mia, τι νησί!!», πρόσθεσε. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται συχνά χορευτικά βίντεο με τους 2.9 εκατομμύρια followers της στο Instagram, όπως είχε κάνει πέρυσι με το τραγούδι «Physical» της Dua Lipa, πηδώντας σε ένα μικρό τραμπολίνο.

«Θεωρώ τον εαυτό μου χορεύτρια περισσότερο από κάθε άλλο», είχε πει τότε στην εφημερίδα Guardian. «Όταν μιλάω για χορό στη ζωή, εννοώ το πώς κινούμαστε, πώς αντιμετωπίζουμε το σήμερα, πώς μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο, πώς σηκωνόμαστε και νιώθουμε ότι αυτό που έχουμε μέσα μας είναι σημαντικό», πρόσθεσε. 

Η Γκόλντι Χον αποφάσισε να επισκεφτεί την Σκιάθο, καθώς κάνει εκεί γυρίσματα η κόρης της, Κέιτ Χάντσον, για την ταινία «Knives Out 2», ενώ μαζί της ήρθαν επίσης ο 35χρονος σύντροφος της 42χρονης ηθοποιού, Danny Fujikawa και η δυόμιση ετών κόρη τους, Rani. 

Στο παρελθόν, η Κέιτ Χάντσον έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τα ταξίδια που έκανε με την μητέρα της ως παιδί. «Όταν ήμασταν παιδιά και πηγαίναμε road trips ή ταξιδεύαμε, είχαμε ο ένας τον άλλο, Uno και καθόλου παιχνίδια. Θυμάμαι κάποια στιγμή είχαμε πορωθεί με την τράπουλα. Είναι αστείο επειδή μας ανάγκασε όλους να γίνουμε ευρηματικοί και να συνδεθούμε μεταξύ μας», είχε πει στο περιοδικό People. 

«Πιστεύω ότι υπάρχουν καταπληκτικά πράγματα στην τεχνολογία, αλλά απλώς δεν θέλω να το χάσω αυτό με τα παιδιά μου- την σημασία να τα βάζει όλα στην άκρη. Όταν τα παιδιά βαριούνται, σκέφτονται τα πιο απίθανα πράγματα για να κάνουν. Η μαμά μου συνήθιζε να το λέει αυτό. Θυμάμαι να της λέω, "Βαριέμαι" και να μου απαντάει, «Καλώς, ας βαριέσαι. Σκέψου κάτι να κάνεις. Βρες μόνη σου κάτι". Όταν έκανα δικά μου παιδιά, συνειδητοποίησα πόσο καλό ήταν για εκείνα να βαριούνται και να πυροδοτείται η φαντασία τους», κατέληξε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM