Η Γκόλντι Χον χορεύει ABBA στη Σκιάθο: «Mamma Mia, τι νησί!»- Στην Ελλάδα για διακοπές

Η Γκόλντι Χον χορεύει ABBA στη Σκιάθο: «Mamma Mia, τι νησί!»- Στην Ελλάδα για διακοπές Facebook Twitter
0

Σε ρυθμούς «Mamma Mia!» η επίσκεψη της Γκόλντι Χον στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στην Σκιάθο για διακοπές. 

Η 75χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φαίνεται να χορεύει το τραγούδι «Mamma Mia» των ABBA, το οποίο κυκλοφόρησε το 1975, με φόντο τα γαλανά νερά του νησιού. 

«Δεν μπορώ να σταματήσω, δεν θα σταματήσω να χορεύω στην Σκιάθο», έγραψε στη λεζάντα. «Mamma Mia, τι νησί!!», πρόσθεσε. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται συχνά χορευτικά βίντεο με τους 2.9 εκατομμύρια followers της στο Instagram, όπως είχε κάνει πέρυσι με το τραγούδι «Physical» της Dua Lipa, πηδώντας σε ένα μικρό τραμπολίνο.

«Θεωρώ τον εαυτό μου χορεύτρια περισσότερο από κάθε άλλο», είχε πει τότε στην εφημερίδα Guardian. «Όταν μιλάω για χορό στη ζωή, εννοώ το πώς κινούμαστε, πώς αντιμετωπίζουμε το σήμερα, πώς μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο, πώς σηκωνόμαστε και νιώθουμε ότι αυτό που έχουμε μέσα μας είναι σημαντικό», πρόσθεσε. 

Η Γκόλντι Χον αποφάσισε να επισκεφτεί την Σκιάθο, καθώς κάνει εκεί γυρίσματα η κόρης της, Κέιτ Χάντσον, για την ταινία «Knives Out 2», ενώ μαζί της ήρθαν επίσης ο 35χρονος σύντροφος της 42χρονης ηθοποιού, Danny Fujikawa και η δυόμιση ετών κόρη τους, Rani. 

Στο παρελθόν, η Κέιτ Χάντσον έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τα ταξίδια που έκανε με την μητέρα της ως παιδί. «Όταν ήμασταν παιδιά και πηγαίναμε road trips ή ταξιδεύαμε, είχαμε ο ένας τον άλλο, Uno και καθόλου παιχνίδια. Θυμάμαι κάποια στιγμή είχαμε πορωθεί με την τράπουλα. Είναι αστείο επειδή μας ανάγκασε όλους να γίνουμε ευρηματικοί και να συνδεθούμε μεταξύ μας», είχε πει στο περιοδικό People. 

«Πιστεύω ότι υπάρχουν καταπληκτικά πράγματα στην τεχνολογία, αλλά απλώς δεν θέλω να το χάσω αυτό με τα παιδιά μου- την σημασία να τα βάζει όλα στην άκρη. Όταν τα παιδιά βαριούνται, σκέφτονται τα πιο απίθανα πράγματα για να κάνουν. Η μαμά μου συνήθιζε να το λέει αυτό. Θυμάμαι να της λέω, "Βαριέμαι" και να μου απαντάει, «Καλώς, ας βαριέσαι. Σκέψου κάτι να κάνεις. Βρες μόνη σου κάτι". Όταν έκανα δικά μου παιδιά, συνειδητοποίησα πόσο καλό ήταν για εκείνα να βαριούνται και να πυροδοτείται η φαντασία τους», κατέληξε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Προσφέρεται να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ άρουν τον αποκλεισμό τους

Η πρόταση του Ιράν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ με αντάλλαγμα την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού και τον τερματισμό του πολέμου εντείνει το γεωπολιτικό αδιέξοδο και προκαλεί νέα αναταραχή στις διεθνείς αγορές ενέργειας
THE LIFO TEAM
Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ζόχραν Μαμντάνι, διόρισε τη Σον(τά) Σμιθ-Κρουζ στην υπηρεσία που διαχειρίζεται τα δημοτικά αρχεία της πόλης, σε μια περίοδο όπου η ιστορική μνήμη και η πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα έχουν μετατραπεί σε πεδίο πολιτικής σύγκρουσης.
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΝΕΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γάζα: Οι σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις επιδεινώνουν την κρίση έλλειψης νερού

Η οξεία έλλειψη καθαρού νερού στη Γάζα έχει οδηγήσει σε σοβαρή υγειονομική κρίση, με την εξάπλωση ασθενειών και τις επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού να επιδεινώνονται λόγω της καταστροφής των υποδομών και των ελλείψεων σε βασικά είδη υγιεινής
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: «Δεν περιμένω συγχώρεση» έγραφε ο 31χρονος δράστης

Οι αρχές εξετάζουν τις αναρτήσεις και το ιστορικό του στα social media, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, την ώρα που ο 31χρονος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / «Δεν είμαι παιδεραστής» - Εκνευρισμός Τραμπ με αναφορά στο μανιφέστο του δράστη των πυροβολισμών

Ο εκνευρισμός του με την παρουσιάστρια όταν αναφέρθηκε σε αποσπάσματα από το μανιφέστο του δράστη, που αποκαλούσε τον Αμερικανό πρόεδρο «βιαστή» και «παιδεραστή»
THE LIFO TEAM