Η Γκόλντι Χον χορεύει ABBA στη Σκιάθο: «Mamma Mia, τι νησί!»- Στην Ελλάδα για διακοπές

Η Γκόλντι Χον χορεύει ABBA στη Σκιάθο: «Mamma Mia, τι νησί!»- Στην Ελλάδα για διακοπές Facebook Twitter
0

Σε ρυθμούς «Mamma Mia!» η επίσκεψη της Γκόλντι Χον στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στην Σκιάθο για διακοπές. 

Η 75χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φαίνεται να χορεύει το τραγούδι «Mamma Mia» των ABBA, το οποίο κυκλοφόρησε το 1975, με φόντο τα γαλανά νερά του νησιού. 

«Δεν μπορώ να σταματήσω, δεν θα σταματήσω να χορεύω στην Σκιάθο», έγραψε στη λεζάντα. «Mamma Mia, τι νησί!!», πρόσθεσε. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται συχνά χορευτικά βίντεο με τους 2.9 εκατομμύρια followers της στο Instagram, όπως είχε κάνει πέρυσι με το τραγούδι «Physical» της Dua Lipa, πηδώντας σε ένα μικρό τραμπολίνο.

«Θεωρώ τον εαυτό μου χορεύτρια περισσότερο από κάθε άλλο», είχε πει τότε στην εφημερίδα Guardian. «Όταν μιλάω για χορό στη ζωή, εννοώ το πώς κινούμαστε, πώς αντιμετωπίζουμε το σήμερα, πώς μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο, πώς σηκωνόμαστε και νιώθουμε ότι αυτό που έχουμε μέσα μας είναι σημαντικό», πρόσθεσε. 

Η Γκόλντι Χον αποφάσισε να επισκεφτεί την Σκιάθο, καθώς κάνει εκεί γυρίσματα η κόρης της, Κέιτ Χάντσον, για την ταινία «Knives Out 2», ενώ μαζί της ήρθαν επίσης ο 35χρονος σύντροφος της 42χρονης ηθοποιού, Danny Fujikawa και η δυόμιση ετών κόρη τους, Rani. 

Στο παρελθόν, η Κέιτ Χάντσον έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τα ταξίδια που έκανε με την μητέρα της ως παιδί. «Όταν ήμασταν παιδιά και πηγαίναμε road trips ή ταξιδεύαμε, είχαμε ο ένας τον άλλο, Uno και καθόλου παιχνίδια. Θυμάμαι κάποια στιγμή είχαμε πορωθεί με την τράπουλα. Είναι αστείο επειδή μας ανάγκασε όλους να γίνουμε ευρηματικοί και να συνδεθούμε μεταξύ μας», είχε πει στο περιοδικό People. 

«Πιστεύω ότι υπάρχουν καταπληκτικά πράγματα στην τεχνολογία, αλλά απλώς δεν θέλω να το χάσω αυτό με τα παιδιά μου- την σημασία να τα βάζει όλα στην άκρη. Όταν τα παιδιά βαριούνται, σκέφτονται τα πιο απίθανα πράγματα για να κάνουν. Η μαμά μου συνήθιζε να το λέει αυτό. Θυμάμαι να της λέω, "Βαριέμαι" και να μου απαντάει, «Καλώς, ας βαριέσαι. Σκέψου κάτι να κάνεις. Βρες μόνη σου κάτι". Όταν έκανα δικά μου παιδιά, συνειδητοποίησα πόσο καλό ήταν για εκείνα να βαριούνται και να πυροδοτείται η φαντασία τους», κατέληξε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χτύπησε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη - Νέος συναγερμός στα ΗΑΕ

Νέα πλήγματα στα νότια προάστια της Βηρυτού - Ο ισραηλινός στρατός πλήττει στρατιωτικούς στόχους «σε όλο το Ιράν» - Νέα επίθεση ιρανικών drones και πυραύλων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - To μήνυμα της Κίνας για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM