ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξηγεί γιατί «ανακουφίστηκε» όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο και όχι κόρη

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξηγεί γιατί «ανακουφίστηκε» όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο και όχι κόρη Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε ότι ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι θα αποκτούσε γιο και όχι κόρη. 

Τον περασμένο Μάρτιο η 30χρονη έφερε στον κόσμο τον Σιλβέστερ Απόλο, το πρώτο παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ- ΜακΚλαρντ. 

Μιλώντας στο Elle, με αφορμή το νέο της βιβλίο, το μοντέλο αναφέρθηκε στις σκέψεις της όταν έμαθε το φύλο του παιδιού της. «Αρχικά ήθελα να κάνω κόρη, αλλά όταν έμαθα ότι θα αποκτήσω γιο ήμουν τόσο ανακουφισμένη», δήλωσε και εξήγησε ότι τα κορίτσια σεξουαλικοποιούνται πολύ πριν την εφηβεία και έχουν επίγνωση αυτού. 

Μάλιστα, ανέφερε μία ανάμνηση που έχει. «Έκανα μία σέξι κίνηση στον τοίχο της κουζίνας των γονιών μου. Ήμουν πιθανότατα στην πρώτη δημοτικού και με ρώτησαν “Πού το έμαθες αυτό;” και η αντίδρασή μου ήταν “αυτό είναι που κάνουν οι γυναίκες», περιέγραψε. Παράλληλα σημείωσε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μελλοντικά αυτό το θέμα, καθώς θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. 

Όταν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, γράφοντας στη Vogue τον Οκτώβριο του 2020, η 30χρονη είχε εξηγήσει γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει τότε το φύλο του παιδιού που περίμενε. 

«Όταν με τον σύζυγό μου λέμε σε φίλους ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτηση μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα “ξέρεις τι θέλεις;”. Μας αρέσει να απαντάμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και μας ενημερώσει τότε», έγραψε. 

«Όλοι γελούν, αλλά υπάρχει μία αλήθεια σε αυτό, που υπαινίσσεται πιθανότητες πολύ πιο σύνθετες από τα οποιαδήποτε γεννητικά όργανα με τα οποία μπορεί να γεννηθεί το παιδί μας: την αλήθεια ότι τελικά δεν έχουμε καμία ιδέα ποιος μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου», είχε αναφέρει ακόμη.  
 

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM