Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξηγεί γιατί «ανακουφίστηκε» όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο και όχι κόρη

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξηγεί γιατί «ανακουφίστηκε» όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο και όχι κόρη Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε ότι ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι θα αποκτούσε γιο και όχι κόρη. 

Τον περασμένο Μάρτιο η 30χρονη έφερε στον κόσμο τον Σιλβέστερ Απόλο, το πρώτο παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ- ΜακΚλαρντ. 

Μιλώντας στο Elle, με αφορμή το νέο της βιβλίο, το μοντέλο αναφέρθηκε στις σκέψεις της όταν έμαθε το φύλο του παιδιού της. «Αρχικά ήθελα να κάνω κόρη, αλλά όταν έμαθα ότι θα αποκτήσω γιο ήμουν τόσο ανακουφισμένη», δήλωσε και εξήγησε ότι τα κορίτσια σεξουαλικοποιούνται πολύ πριν την εφηβεία και έχουν επίγνωση αυτού. 

Μάλιστα, ανέφερε μία ανάμνηση που έχει. «Έκανα μία σέξι κίνηση στον τοίχο της κουζίνας των γονιών μου. Ήμουν πιθανότατα στην πρώτη δημοτικού και με ρώτησαν “Πού το έμαθες αυτό;” και η αντίδρασή μου ήταν “αυτό είναι που κάνουν οι γυναίκες», περιέγραψε. Παράλληλα σημείωσε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μελλοντικά αυτό το θέμα, καθώς θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. 

Όταν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, γράφοντας στη Vogue τον Οκτώβριο του 2020, η 30χρονη είχε εξηγήσει γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει τότε το φύλο του παιδιού που περίμενε. 

«Όταν με τον σύζυγό μου λέμε σε φίλους ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτηση μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα “ξέρεις τι θέλεις;”. Μας αρέσει να απαντάμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και μας ενημερώσει τότε», έγραψε. 

«Όλοι γελούν, αλλά υπάρχει μία αλήθεια σε αυτό, που υπαινίσσεται πιθανότητες πολύ πιο σύνθετες από τα οποιαδήποτε γεννητικά όργανα με τα οποία μπορεί να γεννηθεί το παιδί μας: την αλήθεια ότι τελικά δεν έχουμε καμία ιδέα ποιος μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου», είχε αναφέρει ακόμη.  
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΡΜΠΑΝ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Κρίσιμες εκλογές στην Ουγγαρία: Όρμπαν vs Μαγιάρ - Τέλος εποχής ή 5η θητεία για τον σύμμαχο του Τραμπ;

Οι Ούγγροι άρχισαν σήμερα να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες μπορεί να τερματίσουν την επί 16 χρόνια διακυβέρνηση της Ουγγαρίας από τον Βίκτορ Ορμπάν ή να τον διατηρήσουν για μια πέμπτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΡΜΠΑΝ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: 100.000 νέοι σε συναυλία-κάλεσμα για την απομάκρυνση του Όρμπαν

Το πλήθος φώναζε αντικυβερνητικά συνθήματα, όπως το«Ρώσοι, φύγετε!», ένα σύνθημα από την εξέγερση του 1956 που επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς ο Όρμπαν έχει ενισχύσει τις σχέσεις του με τη Μόσχα.
THE LIFO TEAM
ΝΗΣΙΑ ΤΣΑΓΚΟΣ ΗΠΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ βάζουν «φρένο» στη συμφωνία για την παραχώρηση των νήσων Τσάγκος

Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ αρχικά είχε χαρακτηρίσει τη συμφωνία ως «την καλύτερη δυνατή επιλογή», στη συνέχεια προειδοποίησε ότι το Λονδίνο κάνει «μεγάλο λάθος» παραχωρώντας τα νησιά
THE LIFO TEAM