Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξηγεί γιατί «ανακουφίστηκε» όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο και όχι κόρη

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξηγεί γιατί «ανακουφίστηκε» όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο και όχι κόρη Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε ότι ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι θα αποκτούσε γιο και όχι κόρη. 

Τον περασμένο Μάρτιο η 30χρονη έφερε στον κόσμο τον Σιλβέστερ Απόλο, το πρώτο παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ- ΜακΚλαρντ. 

Μιλώντας στο Elle, με αφορμή το νέο της βιβλίο, το μοντέλο αναφέρθηκε στις σκέψεις της όταν έμαθε το φύλο του παιδιού της. «Αρχικά ήθελα να κάνω κόρη, αλλά όταν έμαθα ότι θα αποκτήσω γιο ήμουν τόσο ανακουφισμένη», δήλωσε και εξήγησε ότι τα κορίτσια σεξουαλικοποιούνται πολύ πριν την εφηβεία και έχουν επίγνωση αυτού. 

Μάλιστα, ανέφερε μία ανάμνηση που έχει. «Έκανα μία σέξι κίνηση στον τοίχο της κουζίνας των γονιών μου. Ήμουν πιθανότατα στην πρώτη δημοτικού και με ρώτησαν “Πού το έμαθες αυτό;” και η αντίδρασή μου ήταν “αυτό είναι που κάνουν οι γυναίκες», περιέγραψε. Παράλληλα σημείωσε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μελλοντικά αυτό το θέμα, καθώς θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. 

Όταν αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, γράφοντας στη Vogue τον Οκτώβριο του 2020, η 30χρονη είχε εξηγήσει γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει τότε το φύλο του παιδιού που περίμενε. 

«Όταν με τον σύζυγό μου λέμε σε φίλους ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτηση μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα “ξέρεις τι θέλεις;”. Μας αρέσει να απαντάμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και μας ενημερώσει τότε», έγραψε. 

«Όλοι γελούν, αλλά υπάρχει μία αλήθεια σε αυτό, που υπαινίσσεται πιθανότητες πολύ πιο σύνθετες από τα οποιαδήποτε γεννητικά όργανα με τα οποία μπορεί να γεννηθεί το παιδί μας: την αλήθεια ότι τελικά δεν έχουμε καμία ιδέα ποιος μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου», είχε αναφέρει ακόμη.  
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Η Ρωσία κλιμακώνει τις πιέσεις στην Αρμενία ενόψει εκλογών: Απαγορεύει την εισαγωγή οπωροκηπευτικών

Η Μόσχα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θερμές σχέσεις που αναπτύσσει το Γερεβάν με τη Δύση υπό τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διεκδικεί τρίτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM