Η Disneyland κάνει την Τζέσικα Ράμπιτ «λιγότερο σεξουαλική»- Νέα ρούχα και επάγγελμα

Η Disneyland έκανε την Τζέσικα Ράμπιτ «λιγότερο σεξουαλική»- Νέα ρούχα και επάγγελμα Facebook Twitter
0

Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε την Τζέσικα Ράμπιτ στην Disneyland, δεν θα είναι πλέον με το χαρακτηριστικό κόκκινο, σέξι φόρεμά της- οι ώμοι της θα είναι καλυμμένοι, καθώς και το υπόλοιπο σύνολο. 

Επίσης, η πρώην τραγουδίστρια του nightclub θα κάνει πια καινούργια δουλειά, εκείνη της ντετέκτιβ.

Το Roger Rabbit's Car Toon Spin, που άνοιξε το 1994 στην Mickey’s Toontown, είναι μια «σκοτεινή» βόλτα βασισμένη στη διάσημη ταινία «Who Framed Roger Rabbit».

Εκεί οι επισκέπτες έβρισκαν την Τζέσικα Ράμπιτ δεμένη σε ένα πορτ μπαγκάζ. Αυτό μέχρι πρότινος αφού πλέον απομακρύνθηκε και στην θέση της υπάρχουν βαρέλια με οξύ.

Η Walt Disney Imagineering φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει τον χαρακτήρα πιο δυναμικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Disneyland ετοιμάζει μια πιο relevant εκδοχή της Τζέσικα Ράμπιτ, την οποία σκοπεύει να βάλει στο επίκεντρο μιας ολοκαίνουργιας πλοκής που δεν έχει καμία σχέση με την σέξι περσόνα της. 

Σε κάθε περίπτωση, η ανανέωση αφορά μόνο το θεματικό πάρκο της Disney. Η επερχόμενη ταινία «Who Framed Roger Rabbit 2», που θα κυκλοφορήσει το 2022, ακολουθεί τον Ρότζερ Ράμπιτ ενώ «σώζει την Τζέσικα και τους γονείς τους», όπου η Τζέσικα Ράμπιτ θα εμφανιστεί όπως συνήθως.  

Η διάσημη σκηνή της ταινίας «Ποιος παγίδευσε τον Ρότζερ Ράμπιτ», όπου τραγουδά το «Why Don't You Do Right».

Στην Disneyland, ωστόσο, η Τζέσικα Ράμπιτ θα φοράει καμπαρντίνα, καθώς είναι πλέον ιδιωτική ντετέκτιβ. Σε νέα ταμπέλα στο χώρο αναμονής θα αναγράφεται επίσης πως «η Τζέσικα Ράμπιτ θα γίνει το καινούργιο μάτι της Mickey’s Toontown».
 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση πυροδότησε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις. Κάποιοι χάρηκαν με το γεγονός πως η Τζέσικα αποσύρθηκε από μια σεξιστική επιχείρηση, αναδεικνύοντας εκ νέου την στάση της ως role model, ενώ άλλοι διαφώνησαν πως οι γυναίκες μπορούν να είναι ταυτόχρονα σέξι και έξυπνες. 

«Είναι μια θετική αλλαγή», σχολίασε ο vlogger Offhand Disney. «Ειλικρινά, πολύ καλή για την Τζέσικα. Αλλά δεν το βρίσκει κανείς λίγο σεμνότυφο; Μπορεί να ανοίγω τον ασκό του Αιόλου εδώ, αλλά πάντα θεωρούσα ότι με αφορμή την περίπτωση της Τζέσικα, πως οι γυναίκες μπορούν να είναι δυνατές και σέξι. Σπάει στο ξύλο μια νυφίτσα στο τέλος της βόλτας», πρόσθεσε. 

Αρκετοί όμως θεώρησαν πως η Disney το παρατράβηξε αυτή τη φορά με την politically-correct μεταμόρφωση. Εξάλλου, το κοινό γνωρίζει καλά πως η Τζέσικα Ράμπιτ είναι μια πανέξυπνη γυναίκα. «Διακινδυνεύουν να χαλάσουν κάτι πολύ καλό«, σημείωσε κάποιος φαν στο Mouse House, σύμφωνα με τους The Times.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ εντείνουν τις μυστικές επιχειρήσεις τους στη Γροιλανδία – Ο Τραμπ επιμένει στην απόκτηση του νησιού

Διεθνή / Οι ΗΠΑ εντείνουν τις μυστικές επιχειρήσεις τους στη Γροιλανδία – Ο Τραμπ επιμένει στην απόκτηση του νησιού

Οι ΗΠΑ αυξάνουν τη συλλογή πληροφοριών για τη Γροιλανδία, στο πλαίσιο των σχεδίων του Ντόναλντ Τραμπ να αποκτήσει τον έλεγχο του νησιού - Ποιοι είναι οι στόχοι και οι αντιδράσεις από Δανία και Γροιλανδία;
LIFO NEWSROOM
 Το πανεπιστήμιο Κολούμπια και το νοσοκομείο του θα καταβάλουν 750 εκατομμύρια δολάρια στα θύματα ενός γυναικολόγου

Διεθνή / Το πανεπιστήμιο Κολούμπια και το νοσοκομείο του θα καταβάλουν 750 εκατομμύρια δολάρια στα θύματα ενός γυναικολόγου

Ο πρώην γυναικολόγος Ρόμπερτ Χάντεν, ο οποίος περιγράφηκε από τους δικαστές ως ένα «αρπακτικό με λευκή μπλούζα», κρίθηκε πέρυσι ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις
LIFO NEWSROOM
Η Ρομπέρτα Μέτσολα απειλεί με προσφυγή κατά της Κομισιόν για το σχέδιο δανεισμού 150 δισ. ευρώ στην άμυνα

Διεθνή / Η Ρομπέρτα Μέτσολα απειλεί με προσφυγή κατά της Κομισιόν για το σχέδιο δανεισμού 150 δισ. ευρώ στην άμυνα

Αντιμέτωπη με θεσμική σύγκρουση βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου απειλεί με προσφυγή κατά της Κομισιόν για τον αποκλεισμό των ευρωβουλευτών από το πρόγραμμα SAFE
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ απειλεί με δασμούς στα Boeing εάν αποτύχουν οι εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Διεθνή / Η ΕΕ απειλεί με δασμούς στα Boeing εάν αποτύχουν οι εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να επιβάλει δασμούς σε αεροσκάφη της Boeing, σε αντίποινα για τους αμερικανικούς φραγμούς, αν οι διαπραγματεύσεις Ουάσινγκτον-Βρυξελλών οδηγηθούν σε αδιέξοδο
LIFO NEWSROOM
Κονκλάβιο: Πυροτεχνήματα ειδικής κατασκευής και πυροσβέστες σε επιφυλακή - Η διαδικασία πίσω από τον καπνό

Διεθνή / Κονκλάβιο: Πυροτεχνήματα, χημικές ενώσεις και πυροσβέστες σε επιφυλακή για τον «λευκό καπνό»

Ο λευκός ή μαύρος καπνός κατά τη διάρκεια του κονκλάβιου για την εκλογή Πάπα αποτελεί παράδοση αιώνων και για να λειτουργήσει απαιτείται τεχνική υποδομή και τέλειος συντονισμός
LIFO NEWSROOM