Η Βόρεια Κορέα προειδοποιεί την Ουάσινγκτον

Η Βόρεια Κορέα προειδοποιεί την Ουάσινγκτον Facebook Twitter
1

   

Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε σήμερα τις ΗΠΑ κατά της κλιμάκωσης της στρατιωτικής και οικονομικής πίεσης για το πυρηνικό της πρόγραμμα κι αναφορικά με την τελευταία επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM) που πραγματοποίησε η Πιονγιάνγκ, στα τέλη Ιουλίου, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

 

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) μετέδωσε ότι οι ΗΠΑ “έχουν καταληφθεί από υστερία” καθώς “αιφνιδιάστηκαν από την συνεχιζόμενη επίδειξη των επιθετικών πυρηνικών δυνατοτήτων που διαθέτει η Βόρεια Κορέα.”

 

Η Ουάσινγκτον έχει απειλήσει την Πιονγιάνγκ με τη χρήση στρατιωτικών μέσων, μετά την δεύτερη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου ICBM που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα στις 28 Ιουλίου, ενώ στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη B-1B πραγματοποίησαν διελεύσεις πάνω από την Κορεατική Χερσόνησο.

 

Σήμερα είναι η ημέρα που το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει νέες κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΠΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΝΕΚΡΗ ΔΙΚΗ

Διεθνή / «Λυπάμαι βαθιά» λέει ο ορειβάτης για τον θάνατο της συντρόφου του στις Άλπεις, απορρίπτει όμως τις κατηγορίες

Η 33χρονη έχασε τη ζωή της από υποθερμία κατά την κοινή τους προσπάθεια να φτάσουν στην κορυφή - Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή - Kλιμακώνεται η ένταση με το Ιράν

Η στρατιωτική κινητοποίηση εξελίσσεται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στη Γενεύη για μια πιθανή συμφωνία σχετικά με τον εμπλουτισμό ουρανίου
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΔΙΚΗ FACEBOOK

Διεθνή / Στο εδώλιο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Άρχισε η δίκη «σταθμός» - Έδωσε την ίδια απάντηση πάνω από 12 φορές

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ίδρυσε το Facebook όταν ήταν φοιτητής το 2004, κατέθεσε για την υπόθεση εθισμού στην τεχνολογία, μετά από αγωγές εναντίον της Meta και του YouTube
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν βλέπεις αυτόν τον νεαρό να γελάει πανευτυχής, επειδή έγινε επιτυχημένη εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου - εν μέσω μάλιστα επίσης πανευτυχών χειροκροτούντων ενθουσιωδώς αξιωματικών - προκύπτει ένα σφίξιμο στο στομάχι.Που γίνεται πιο επώδυνο όταν ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ - ευέξαπτος καθώς είναι και παρά την ηλικία του - έχει μπει σε μια αντιπαράθεση με τον νεαρό, ποιος από τους δύο είναι ο πιο μάγκας. Μακάρι να μην προκύψουν για όλους πολλά κακά εξ αιτίας αυτών των δύο !