Η Βενεζουέλα πατάσσει την εγκληματικότητα…στις σαπουνόπερες

Η Βενεζουέλα πατάσσει την εγκληματικότητα…στις σαπουνόπερες Facebook Twitter
3

 Από το γραφείο του Νίκολα Μαδούρο πέρασαν οι υπεύθυνοι αναλογικών και συνδρομητικών καναλιών της Βενεζουέλας προκειμένου να ακούσουν συστάσεις να μην προάγουν «αρνητικές αξίες όπως ο θάνατος, τα ναρκωτικά, τα όπλα, η απάτη και η όποια κακία».

«Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια κουλτούρα ειρήνης στη χώρα», είπε ο διάδοχος του Τσάβες στα τηλεοπτικά στελέχη αλλά οι επικριτές του υποψιάζονται ότι ο πραγματικός λόγος για αυτή την κίνηση του Μαδούρο είναι η αποτυχία πάταξης της πραγματικής εγκληματικότητας. Κανένα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί, επί Τσάβες ακόμη, δεν απέδωσε ενώ το πρόβλημα πήρε ανησυχητικές διαστάσεις για τη δημοφιλία του Μαδούρο μετά τη δολοφονία της Μις Βενεζουέλα και του συζύγου της μπροστά τα μάτια του παιδιού τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ

σχόλια

1 σχόλια
Μάλιστα, η Βενεζουέλα έχει την υψηλότερη εγκληματικότητα του κόσμου λόγω της... τηλεόρασης και αν παίζουν τα κανάλια τα στρουμφάκια αντί για το CSI Maiami θα μειωθεί.Εντάξει ρε παιδιά, έβαλε ζέστη σήμερα αλλά οχι και τοση.