Η βασίλισσα Ελισάβετ αποκάλυψε κατά λάθος μια άγνωστη φωτογραφία με όλα τα δισέγγονά της στη διάρκεια μιας τελετής στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

 

Καθώς απένειμε το Μετάλλιο της Βασίλισσας για τη Μουσική στον οργανίστα Τόμας Τρότεροι πιο παρατηρητικοί φανς της βασιλικής οικογένειας κατάφεραν να εντοπίσουν το οικογενειακό πορτρέτο σε ένα τραπέζι στο βάθος, αν και το έκρυβε μερικώς μια τσάντα.

 

 

Επίσης πρόσεξαν ότι η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ χαμογελά πλατιά στη φωτογραφία καθώς κρατά την πριγκίπισσα Σάρλοτ στην αγκαλιά της.

 

Στο πλάνο με τα δισέγγονά της φαίνεται επίσης ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, οι κόρες του Πίτερ Φίλιπς, Ίσλα και Σαβάνα, και η μεγαλύτερη κόρη της Ζάρα Τίνταλ, Μία.

 

Σύμφωνα με το People, η φωτογραφία τραβήχτηκε στα τέλη του 2016 όταν η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν περίπου 18 μηνών και τα υπόλοιπα παιδιά της βασιλικής οικογένειας μεταξύ δυο και έξι ετών. 

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε (κατά λάθος) άγνωστη φωτογραφία με όλα τα δισέγγονα
Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε (κατά λάθος) άγνωστη φωτογραφία με όλα τα δισέγγονα

 

 

Η 95χρονη βασίλισσα έχει κάνει το Κάστρο του Ουίνδσορ κύρια κατοικία της από την πρώτη καραντίνα. Η κατάσταση της υγείας της συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία από τότε που οι γιατροί συνέστησαν να κάνει διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, στις 20η Οκτωβρίου.

 

Έκτοτε, έχει ελαττώσει σημαντικά τις δραστηριότητές της, αν και στις 24 Νοεμβρίου έκανε δεκτό τον επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας και στις 21 Νοεμβρίου παρέστη στη βάπτιση των δύο τελευταίων της δισέγγονών της.