Έναν «Άγιο Βασίλη» που βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο έβαλε στη θέση του μία μητέρα ενός κωφού αγοριού.

 

Ο 5χρονος Κάρτερ πήγε μαζί με την μητέρα του σε ένα εμπορικό στη Νέα Ζηλανδία και θέλησε να βγάλει φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη. Σε βίντεο που δημοσίευσε η μητέρα στου στο Facebook, ο Κάρτερ κάθεται δίπλα στον Άγιο Βασίλη με ένα πλατύ χαμόγελο, ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. 

 

Η μητέρα του, χρησιμοποιώντας τη νοηματική, τον ρωτά τι θέλει για τα Χριστούγεννα. Ο Κάρτερ ενθουσιασμένος απαντά ότι θέλει έναν χρυσό Iron Man, αλλά δέχεται μια αγενή απάντηση από τον ίδιο τον υπάλληλο που είναι ντυμένος «Άγιος Βασίλης», ο οποίος ρωτά  τη μητέρα του μικρού: «Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τον βοηθήσετε με μια επέμβαση;».

 

«Όχι, δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο», τονίζει η μητέρα του Κάρτερ, προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της, ούσα προφανώς αναστατωμένη.  «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το φτιάξεις;» συνεχίζει ο Άγιος Βασίλης, με τη μητέρα να απαντά «Δεν υπάρχει τίποτα να διορθωθεί - έχουμε νοηματική γλώσσα».

 

Οι απρεπείς ερωτήσεις του Άγιου Βασίλη προκάλεσαν οργή στο διαδίκτυο, ενώ ο κόσμος επαίνεσε τη μητέρα που κρατούσε την ψυχραιμία της μπροστά στο παιδί της.

 

 

Με πληροφορίες Unilad