Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People, όπου μίλησε για τα παιδιά της και την έμπνευση που αντλεί από αυτά. 

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει έξι παιδιά: Maddox, 20 ετών, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 15, και τα 13χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.

 

«Πρόκειται για υπέροχους ανθρώπους και επειδή υπάρχουν τόσα πολλά, νομίζω ότι επηρέασαν σημαντικά το ένα το άλλο. Δεν είναι πως εγώ είμαι επικεφαλής. Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου. Και πολύ ανθρώπινη μαζί τους», λέει. 

 

 

Η 46χρονη μητέρα εξηγεί πως είναι «περίεργη για όλες τις διαφορετικές πτυχές τους» όσο μεγαλώνουν και προτεραιότητά της είναι «να υπάρχει στήριξη ώστε να αναπτύξουν όλες τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού τους».

 

«Έχω έξι πολύ ανεξάρτητα πλάσματα στο σπίτι μου. Είμαι κατενθουσιασμένη με όλα τα διαφορετικά στάδια, συναισθήματα και περιέργειες που περνάνε. Γιατί να μην είμαι;», λέει. «Υποτίθεται πως πρέπει να βοηθάμε να ανακαλύψουν ποιοι είναι. Και δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν εξελιχθείς με ενθουσιασμό μαζί τους», προσθέτει. 

 

Η Αντζελίνα Τζολί μιλά για τα παιδιά της: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαι τέλειος γονιός»
(Από αριστερά) Maddox, Vivienne, Knox, Shiloh και Zahara στην πρεμιέρα του "Eternals", στο Λος Άντζελες. Jordan Strauss/Invision/AP

 

Υπέρμαχος εδώ και χρόνια των δικαιωμάτων των προσφύγων μέσω τους έργου της με τα Ηνωμένα Έθνη, η Αντζελίνα Τζολί παραδέχεται πως είναι «αυστηρή» με τον εαυτό της όταν πρόκειται για τα παιδιά. 

 

«Σε καμία περίπτωση δεν είμαι τέλειος γονιός», λέει και προσθέτει, «Καθημερινά νιώθω ότι συνειδητοποιώ ολοένα και περισσότερο όσα κάνω λάθος. Και είμαι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου, επειδή συχνά σκέφτομαι, "Κάνω το σωστό; Είπα το σωστό;". Τα παιδιά μου έχει κάνει πάρα πολλά αξιολάτρευτα πράγματα. Η καλοσύνη τους έχει λειτουργήσει θεραπευτικά πάνω μου».