Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε η Κριμαία

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε η Κριμαία Facebook Twitter
EPA
0

Γενικευμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε στις 15.00 (τοπική ώρα) σε πολλές πόλεις της Κριμαίας.

Από τη διακοπή σημειώθηκαν αμέτρητα προβλήματα καθώς έπαψαν να λειτουργούν στους δρόμους οι φωτεινοί σηματοδότες, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το διαδίκτυο.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να κάνουν χρήση των αριθμών έκτακτης ανάγκης, να επικοινωνήσουν με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Το ρωσικό υπουργείο Ενέργειας σε ανακοίνωση του, απέδωσε την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην υπερφόρτωση και στην αυτόματη διακοπή λειτουργίας στον υποσταθμό «Ταμάν» που προκάλεσε αυτομάτως και την διακοπή της λειτουργίας δύο μετασχηματιστών.

Εν συνεχεία ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές της Κριμαίας αποκαθίσταται σταδιακά και θα αποκατασταθεί πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM