Το Χόλιγουντ δεν «έσωσε» την Κάμαλα - Beyoncé και Όπρα μέχρι χθες «βομβάρδιζαν» το Instagram με αναρτήσεις υπέρ της

Το Χόλιγουντ δεν «έσωσε» την Κάμαλα - Beyoncé και Όπρα μέχρι χθες «βομβάρδιζαν» το Instagram με αναρτήσεις υπέρ της Facebook Twitter
Φωτ.: Getty
0

Τι κι αν σχεδόν σύσσωμο το Χόλιγουντ και το Music Industry υποστήριξαν την Κάμαλα Χάρις, οι Αμερικανοί επέλεξαν Ντόναλντ Τραμπ.

Μέχρι και πριν λίγες ώρες, τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, του Χόλιγουντ και της πολιτικής, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ, οι Ομπάμα η Τέιλορ Σουίφτ με ίσως και δισεκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο αλλά και η Beyoncé, «πλημμύρισαν» το Instagram με φωτογραφίες προώθησης ψήφου, στην Κάμαλα.

Ωστόσο, η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο κόσμος δεν ακολούθησε την πολιτική των σταρ. Κανείς από τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, δεν έπεισε τον αμερικανικό λαό να αναδείξει την Χάρις, πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρά τα δισεκατομμύρια φαν, που μετρούν, οι Μαντόνα, η Τζένιφερ Άνιστον, η Τζένιφερ Λόπεζ, το ζεύγος Ομπάμα, η Τζέιν Φόντα, η Τζένιφερ Γκάρντνερ και ένα σωρό άλλα καλλιτεχνικά ονόματα, η Κάμαλα Χάρις, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι διασημότητες που στήριξαν την Κάμαλα

Το δυνατό «χαρτί» της Χάρις ήταν για πολλά από τα διεθνή media, η Τέιλορ Σουίφτ, η Νο. 1 καλλιτέχνιδα παγκοσμίως με ίσως το μεγαλύτερο κοινό ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ.

Η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ πρωτοστάτησε σε εκστρατείες υπέρ της Χάρις, προσπαθώντας να πείσει το κοινό της ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την Αμερική. Το ίδιο και η Τζέιν Φόντα, η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Τζένιφερ Άνιστον, που μέχρι τις τελευταίες ώρες της ψηφοφορίας, έκαναν αναρτήσεις για την πρόεδρο που ήθελαν να δουν στον Λευκό Οίκο.

Η Beyoncé, η Λόπεζ και η Όπρα ήταν δύο από τις μεγάλες σταρ που επικαλέστηκε η Κάμαλα, ακόμη και στις ομιλίες της, προκειμένου να ενισχύσει τις δυνάμεις της σε πολιτείες που επικρατούσε ο Τραμπ. Το προφίλ της Beyoncé, μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε διαφημιστική πλατφόρμα υπέρ της Κάμαλα Χάρις. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, η ποπ σταρ πόζαρε με μπλουζάκια - Κάμαλα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Ποια είναι η πρώην σύντροφός του, Νάντια Μαρτσίνκο, που πρόκειται να ερευνηθεί

Η Μαρτσίνκο υπήρξε σύντροφος του Έπσταϊν για επτά χρόνια - η σημαντικότερη σχέση του μετά τη Γκιλέιν Μάξγουελ - ενώ αργότερα εργάστηκε και ως βοηθός πιλότου στο ιδιωτικό του αεροσκάφος
THE LIFO TEAM
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΓΑΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: Μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση που ακολούθησε - Το «βλέμμα» των media στο φόρεμα του πάρτι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM