Χάρι & Μέγκαν: Η πρώτη αντίδραση μετά τα σχόλια για τις προσωπικές τους στιγμές στο ντoκιμαντέρ του Netflix

Χάρι & Μέγκαν: Aπαντούν στην κριτική για τις προσωπικές στιγμές τους στο ντoκιμαντέρ του Netflix Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Χάρι και Μέγκαν αντέδρασαν στις επιθέσεις που δέχτηκαν μετά την προβολή των προσωπικών τους στιγμών στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

Μια εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι είναι ψευδής ο ισχυρισμός ότι το απόρρητο ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο το ζευγάρι αποχώρησε από τα βασιλικά καθήκοντα και εγκατέλειψε το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα δεν ανέφεραν ποτέ το απόρρητο ως τον λόγο για να αποχωρήσουν», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού.

«Αυτή η διαστρεβλωμένη αφήγηση είχε σκοπό να παγιδεύσει το ζευγάρι στη σιωπή.

»Στην πραγματικότητα, η δήλωσή τους που ανακοινώνει την απόφασή τους να αποχωρήσουν  από τα βασιλικά καθήκοντα δεν αναφέρει τίποτα για την ιδιωτικότητα και επαναλαμβάνει την επιθυμία τους να συνεχίσουν τους ρόλους και τα δημόσια καθήκοντά τους. Οποιαδήποτε πρόταση κατά τα άλλα μιλά για ένα βασικό σημείο αυτής της σειράς.

»Επιλέγουν να μοιραστούν την ιστορία τους, με τους όρους τους, και όμως τα ταμπλόιντ μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει μια εντελώς αναληθή αφήγηση που διαπερνά την κάλυψη του Τύπου και την κοινή γνώμη. Τα γεγονότα είναι ακριβώς μπροστά τους».

Το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε ενέργειες προστασίας της ιδιωτικής ζωής κατά ορισμένων μέσων ενημέρωσης.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα επόμενα 3 επεισόδια του «Χάρι & Μέγκαν», όπου σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί έως τώρα, θα περιλαμβάνει και μία επίθεση στην βασιλική οικογένεια. Παρατσούκλι για τα εναπομείναντα επεισόδια είναι «The Firm» από την αείμνηστη Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, η Μέγκαν λέει στην κάμερα: «Είναι όταν μια οικογένεια και μια οικογενειακή επιχείρηση βρίσκονται σε άμεση σύγκρουση».

Ενώ ο Χάρι κατηγόρησε την οικογένειά του για ασυνείδητη φυλετική προκατάληψη και αποτυχία να προστατεύσει τη Μέγκαν από ρατσιστικά ρεπορτάζ, το ζευγάρι μέχρι στιγμής έχει επικεντρωθεί στις πρώτες μέρες της σχέσης του και την οργή του στα μέσα ενημέρωσης.

Χρονολογικά, τα επόμενα τρία επεισόδια, που θα μεταδοθούν από την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, αναμένεται να καλύψουν τη δραματική τους έξοδο από τα ανάκτορα και την επίδραση της απόφασής τους.

«Η επόμενη εβδομάδα θα είναι δηλητήριο», είπε στους Times μια βασιλική πηγή.

Το πρώτο επεισόδιο παρακολούθησαν 2,4 εκατομμύρια τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες στο Ηνωμένο Βασίλειο την Πέμπτη.

Μεγάλο μέρος της κάλυψης του ντοκιμαντέρ από τα ΜΜΕ της Βρετανίας ήταν εξαιρετικά επικριτικό, με ορισμένες δεξιές εφημερίδες να ζητούν ακόμα και την αφαίρεση των τίτλων του ζευγαριού.

Με πληροφoρίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ