Χάος σε πτήση από την Κύπρο: Γυναίκα γδύθηκε και προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ»

Χάος σε πτήση από την Κύπρο: Γυναίκα γδύθηκε και προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» Facebook Twitter
0

Πανικός επικράτησε σε πτήση της Jet2 από την Λάρνακα της Κύπρου με προορισμό το Μάντσεστερ, όταν μία γυναίκα γδύθηκε και επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο. 

Ένας πατέρας τριών παιδιών συγκράτησε τελικά τη γυναίκα που έτρεχε με τα εσώρουχά της στον διάδρομο της καμπίνας, επιχειρώντας δύο φορές να εισβάλει στο πιλοτήριο, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ». 

Ο Phillip O'Brien, 35 ετών, ήταν επιβάτης στην πτήση της περασμένης Τρίτης. Λίγο μετά την απογείωση, μια γυναίκα, γύρω στα 30 προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες. Η γυναίκα φέρεται να υπαινίχθηκε ότι είχε μαζί της εκρηκτικά στο αεροσκάφος και ρώτησε τα παιδιά με τα οποία ήταν μαζί, αν ήταν «έτοιμα να πεθάνουν». Επιπλέον, υποστήριξε στους εμβρόντητους και τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό, πως οι γονείς της «ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος».

Ο O'Brien, ιδιοκτήτης εταιρείας αποχετεύσεων, επέβαινε στο αεροσκάφος με έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών. Όπως δήλωσε στην Daily Mail, όλοι στην καμπίνα είχαν φοβηθεί και ενώ παρακολουθούσε τη σκηνή να εκτυλίσσεται, ρώτησε κάποιον από το προσωπικό γιατί κανείς δεν την περιόρισε πριν επέμβει ο ίδιος. 

Χάος σε πτήση από την Κύπρο: Γυναίκα γδύθηκε και προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» Facebook Twitter

«Μίλησα στο προσωπικό και είπα: "Γιατί δεν την έχετε ακινητοποιήσει στο πάτωμα;". Είπαν, "Δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε". Τους απάντησα, "Εγώ μπορώ". Έτσι, όταν η γυναίκα πήγε και πάλι στο πιλοτήριο, την έριξα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι».

Ο O 'Brien δήλωσε ότι ρώτησε τη γυναίκα γιατί υποστήριζε τέτοια πράγματα και περιέγραψε πως εκείνη του απάντησε: «Αν δεν το έκανα θα γινόταν έκρηξη και όλοι θα πέθαιναν».

Μια άλλη επιβάτιδα δήλωσε στη MailOnline ότι η συμπεριφορά της γυναίκας είχε τρομοκρατήσει την κόρη της. «Ανησύχησα περισσότερο για την κόρη μου - ήταν τόσο φοβισμένη, που υπέστη έντονη κρίση πανικού.» Είπε ότι η γυναίκα ούρλιαζε για περίπου 10 με 15 λεπτά, μετά την απογείωση του αεροπλάνου και η κατά τα άλλα αλλόκοτη συμπεριφορά της κράτησε για ώρες.

«Στην αρχή φαινόταν σαν να ήταν μεθυσμένη - είχε τη βαλίτσα στο κεφάλι της. Το πλήρωμα καμπίνας είπε ότι δεν ήταν μεθυσμένη, καθώς είχαν ελέγξει την αναπνοή της. Δεν ξέρω πώς πέρασε από τον έλεγχο ασφαλείας.»

«Προσγειωθήκαμε στο Παρίσι και καθίσαμε στο αεροπλάνο για μια ώρα, ενώ τακτοποιούσαν τις λεπτομέρειες. Οι Γάλλοι αρνήθηκαν να μας ανεφοδιάσουν με καύσιμα, νομίζω επειδή ήταν γύρω στις 3 ή 4 το πρωί.»

Η Mirror αναφέρει ότι η εταιρεία Jet2 επιβεβαίωσε ότι η πτήση εξετράπη προς το αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού νωρίς το πρωί της Τρίτης, ώστε να αποβιβαστεί κάποιος επιβάτης που δημιουργούσε προβλήματα. 

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια χαοτική σκηνή με τουλάχιστον δύο Γάλλους αστυνομικούς να εμφανίζονται να συλλαμβάνουν ή να συγκρατούν μια γυναίκα, η οποία φορούσε μαύρο καπέλο και κόκκινη μπλούζα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM