Χάος σε εκδήλωση που θα μιλούσε ο Μάιλο Γιαννόπουλος- Έριξαν κόπρανα σκύλου στον Μάρτιν Σκρέλι

Χάος σε εκδήλωση που θα μιλούσε ο Μάιλο Γιαννόπουλος- Έριξαν κόπρανα σκύλου στον Μάρτιν Σκρέλι Facebook Twitter
1

Χάος σε εκδήλωση που θα μιλούσε ο Μάιλο Γιαννόπουλος- Έριξαν κόπρανα σκύλου στον Μάρτιν Σκρέλι Facebook Twitter

Πολύ κακή ιδέα αποδείχθηκε τελικά o συνδυασμός του επιχειρηματία που έγινε γνωστός ως ο «πιο μισητός άνθρωπος του ίντερνετ» με το ακροδεξιό και αμφιλεγόμενο τρολ που έγινε διάσημο για ρητορική μίσους και ρατσισμό.

Ο λόγος για τους Μάρτιν Σκρέλι και Μάιλο Γιαννόπουλος που κανονικά χθες θα συμμετείχαν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Ρεπουμπλικανοί στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη από νωρίς καθώς ήταν βέβαιο πως θα υπήρχε ένταση από διαδηλωτές που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο κτίριο. Από νωρίς υπήρχε κάλεσμα ομάδα φοιτητών για διαμαρτυρία και πολλοί δήλωναν πως η εκδήλωση και οι ομιλητές ήταν ανεπιθύμητοι.

Τελικά η εκδήλωση ακυρώθηκε μόλις μισή ώρα πριν την έναρξή της καθώς οι ταραχές και οι μικροσυμπλοκές μεταξύ φοιτητών που διαδήλωναν και θαυμαστών του Γιαννόπουλος είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονες.

Ο Γιαννόπουλος είχε μάλλον ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατούσε και φρόντισε να μην πλησιάσει καθόλου στο Πανεπιστήμιο. Όμως ο Σκρέλι, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος φαρμακευτικής εταιρείας που προκάλεσε οργή το 2015 όταν ανέβασε δραματικά τις τιμές φαρμάκων, πήγε στην εκδήλωση και μάλιστα εμφανίστηκε και μπροστά στο πλήθος.

Ο Σκρέλι μίλησε σε δημοσιογράφους, αλλά σύντομα βρέθηκε περικυκλωμένος από το πλήθος. Και τότε η κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου κατέγραψε τη στιγμή που σύμφωνα με τη δημοσιογράφο κάποιος φώναξε «Υοu piece of shit» και την ίδια ώρα του έριξε κόπρανα σκύλου στο πρόσωπο.

Το περιστατικό έχει γίνει viral στο Twitter και οι περισσότεροι χρήστες εκφράζονται με ευχαρίστηση για το συμβάν.

Ο Σκρέλι κατάφερε άλλωστε πρόσφατα, όπως και ο Γιαννόπουλος, να μπλοκαριστεί από το Twitter...>>>

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια