Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στους φανς: «Δεν έχω ιδέα αν θα ξανακάνω live» [BINTEO]

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στους φανς: Δεν έχω ιδέα αν θα ξανακάνω live [BINTEO] Facebook Twitter
Instagram
0

Λίγες μέρες πριν την ακρόαση, όπου θα αποφασιστεί εάν θα συνεχίσει ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να έχει τον έλεγχο της καριέρας και της ζωής της, η ίδια απαντά στους φανς της για το αν θα ξανακάνει live.

Δεν έχω ιδέα, είναι η απάντησή της σε βίντεο που ανάρτησε στο Ιnstagram. H Σπίαρς είπε ότι βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο στη ζωή της και ότι περνά υπέροχα αυτή την στιγμή.

Η Σπίαρς, που δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τα τέλη του 2018, απάντησε σε τρεις ερωτήσεις, τις οποίες, όπως είπε, έχουν θέσει οι θαυμαστές της.

«Αν είμαι έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή ξανά; Θα βγω ξανά στη σκηνή; Δεν έχω ιδέα. Αυτή τη στιγμή διασκεδάζω, βρίσκομαι σε μεταβατική φάση στη ζωή μου και απολαμβάνω (χρόνο με) τον εαυτό μου», απάντησε.

Οι δηλώσεις της αυτές ακολουθούν τις επανειλημμένες εκκλήσεις από τους θαυμαστές της προκειμένου να τους καθησυχάσει ότι είναι καλά, μεταξύ θεωριών συνωμοσίας ότι την κρατούν ενάντια στη θέλησή της και ότι στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα για βοήθεια μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram.

Η Σπίαρς δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ζήτημα του δικαστηρίου αλλά απάντησε σε επιπλέον δύο ερωτήσεις, που, όπως είπε, τις έθεσαν οι θαυμαστές της: το αγαπημένο της επαγγελματικό ταξίδι και τι νούμερο παπούτσι φορά.

«Ένα ταξίδι στην Ιταλία. Η Ντονατέλα Βερτσάτσε το κανόνισε για να μείνω στην όμορφη βίλα της. πραγματικά, πολύ διασκεδαστικό» είπε η Μπρίτνεϊ. Ενώ όπως είπε φορά 40 νούμερο παπούτσι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίνι διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας - Γερμανίας :Γερμανός αξιωματούχος παρομοίασε τον Ερντογάν με «αρουραίο»

Διεθνή / Μίνι διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας - Γερμανίας: Γερμανός αξιωματούχος παρομοίασε τον Ερντογάν με «αρουραίο»

«Ο αρουραίος των υπονόμων είναι ένα μικρό, χαριτωμένο, αλλά ταυτόχρονα έξυπνο και πολυπράγμον πλάσμα, που εμφανίζεται επίσης σε παιδικά παραμύθια, όπως ο Ρατατούης»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ