Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στους φανς: «Δεν έχω ιδέα αν θα ξανακάνω live» [BINTEO]

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στους φανς: Δεν έχω ιδέα αν θα ξανακάνω live [BINTEO] Facebook Twitter
Instagram
0

Λίγες μέρες πριν την ακρόαση, όπου θα αποφασιστεί εάν θα συνεχίσει ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να έχει τον έλεγχο της καριέρας και της ζωής της, η ίδια απαντά στους φανς της για το αν θα ξανακάνει live.

Δεν έχω ιδέα, είναι η απάντησή της σε βίντεο που ανάρτησε στο Ιnstagram. H Σπίαρς είπε ότι βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο στη ζωή της και ότι περνά υπέροχα αυτή την στιγμή.

Η Σπίαρς, που δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τα τέλη του 2018, απάντησε σε τρεις ερωτήσεις, τις οποίες, όπως είπε, έχουν θέσει οι θαυμαστές της.

«Αν είμαι έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή ξανά; Θα βγω ξανά στη σκηνή; Δεν έχω ιδέα. Αυτή τη στιγμή διασκεδάζω, βρίσκομαι σε μεταβατική φάση στη ζωή μου και απολαμβάνω (χρόνο με) τον εαυτό μου», απάντησε.

Οι δηλώσεις της αυτές ακολουθούν τις επανειλημμένες εκκλήσεις από τους θαυμαστές της προκειμένου να τους καθησυχάσει ότι είναι καλά, μεταξύ θεωριών συνωμοσίας ότι την κρατούν ενάντια στη θέλησή της και ότι στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα για βοήθεια μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram.

Η Σπίαρς δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ζήτημα του δικαστηρίου αλλά απάντησε σε επιπλέον δύο ερωτήσεις, που, όπως είπε, τις έθεσαν οι θαυμαστές της: το αγαπημένο της επαγγελματικό ταξίδι και τι νούμερο παπούτσι φορά.

«Ένα ταξίδι στην Ιταλία. Η Ντονατέλα Βερτσάτσε το κανόνισε για να μείνω στην όμορφη βίλα της. πραγματικά, πολύ διασκεδαστικό» είπε η Μπρίτνεϊ. Ενώ όπως είπε φορά 40 νούμερο παπούτσι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM