Η Madonna μπήκε σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα καθώς η ίδια και τέσσερα από τα παιδιά της ντύθηκαν ξωτικά, για να στολίσουν το δέντρο. 

 

Η 63χρονη σταρ δημοσίευσε στο Instagram βίντεο στο οποίο στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τέσσερα από τα παιδιά της- τον 16χρονο Ντέιβιντ, την 15χρονη Μέρσι Τζέιμς και τις 9χρονες δίδυμες Στέλλα και Εστέρ- αλλά και με τον σύντροφό της, Αλαμαλίκ Γουίλιαμς. 

 

«Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου», δηλώνει ο Ντέιβιντ στην αρχή του βίντεο, στο οποίο όλοι τους είναι ντυμένοι ξωτικά, χορεύουν και τραγουδούν το «Last Christmas», ενώ στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

 

 

«Νομίζω ότι βάλαμε υπερβολικά πολύ χιόνι στο δέντρο, αλλά το διασκεδάσαμε γιορτάζοντας την τελευταία ημέρα του Χάνουκα, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο», έγραψε στην ανάρτησή της η Madonna. «Ας αγκαλιάσουμε κάθε πίστη και όλα τα τελετουργικά εφόσον μας κάνουν χαρούμενους και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο να δίνουμε αντί να παίρνουμε», ανέφερε ακόμη. 

 

Επίσης, δημοσίευσε στο Instagram Story φωτογραφίες της με τα παιδιά της, από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με το σχόλιο «κακά ξωτικά». 

 

H Madonna ντύθηκε ξωτικό, μαζί με τον σύντροφό της και τα παιδιά της

 

H Madonna ντύθηκε ξωτικό, μαζί με τον σύντροφό της και τα παιδιά της