Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο βίντεο της Κέιτ Μίντλετον

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο βίντεο της Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
0

Η Κέιτ Μίντλετον πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε τη διάγνωση καρκίνου, εν μέσω εικασιών και εξωφρενικών φημών μετά τη μακροχρόνια ανάρρωσή της από μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, όμως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ήταν δίπλα της.

Σχολιαστές με οξυδερκή ματιά παρατήρησαν ότι κάποιος πολύ σημαντικός έλειπε στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο Γουίνδσορ και αμέσως αναρωτήθηκαν γιατί ο Ουίλιαμ, πρίγκιπας της Ουαλίας, δεν καθόταν δίπλα από την Κέιτ Μίντλετον, καθώς αυτή ανακοίνωνε ότι υποβάλλεται σε προληπτικές θεραπείες για καρκίνο.

Μια πηγή είπε στους Sunday Times: «Αυτή ήταν μια ισχυρή γυναίκα που μοιράστηκε ένα εγγενώς ισχυρό μήνυμα με τον λαό. Δεν χρειαζόταν κανέναν να κάθεται δίπλα της. Ο Ουίλιαμ υποστήριξε αυτήν και την οικογένεια στο παρασκήνιο».

Η πριγκίπισσα ήθελε να μοιραστεί τα νέα της μέσω ενός βίντεο για να «καθησυχάσει τον κόσμο». Μια πηγή είπε: «Μια γραπτή δήλωση, ένιωθε η πριγκίπισσα, ότι θα ήταν πολύ ενοχλητική. Αφορούσε τους ανθρώπους που την έβλεπαν και καθησυχάζει τους ανθρώπους της. Γνωρίζοντας ότι ήταν είδηση ​​που επρόκειτο να σοκάρει τον κόσμο, ήθελε να πράξει όσο το δυνατόν πιο συμπονετικά».

Τώρα, μετά τη διάγνωση του καρκίνου της, ξεκίνησε «προληπτική χημειοθεραπεία» και ζήτησε ιδιωτικότητα καθώς αναρρώνει και συνεχίζει να είναι εκεί για τη νεαρή οικογένειά της. Ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλεσε τη νύφη του «γενναία» μπροστά σε μια δύσκολη στιγμή για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Όταν οι δυο τους ήταν μαζί στο νοσοκομείο, πηγές λένε ότι τον είδαν να κατεβαίνει στο διάδρομο για να επισκεφτεί την αγαπημένη του νύφη, με την οποία έχει στενό δεσμό.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αντιτάχθηκε στη δημόσια ανακοίνωση της Κέιτ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν απρόθυμος να αφήσει τη σύζυγό της Κέιτ Μίντλετον να αποκαλύψει τη διάγνωσή της με καρκίνο στον υπόλοιπο κόσμο. Μιλώντας στους Times, στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν αρχικά αντίθετος στην ιδέα να αφήσει η Κέιτ να μπει ο κόσμος στους προσωπικούς τους αγώνες.

Ωστόσο, συμβιβάστηκε με αυτό, ενδίδοντας στη σταθερότητα της απόφασης της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας.

«Το έκανε με την πλήρη υποστήριξη και τις συμβουλές του, συμμετείχε σε όλες τις συζητήσεις γύρω από αυτό», είπε. «Σε κάθε επίπεδο εύχεται να μη χρειαστεί να το κάνει. Αλλά ήταν δική της απόφαση, δεν απογοητεύτηκε και την υποστήριξε πλήρως», είπε ο φίλος του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Με πληροφορίες Sunday Times

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM