Το όνομα του δεύτερου γιου του αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γνωστοποιώντας παράλληλα και μία κίνηση προφοράς προς την κοινωνία.

 

Το όνομα αυτού Maverick Shai Αντετοκούνμπο.

 

Με αφορμή την ανακοίνωση του ονόματος, ο κορυφαίος NBAer και πρωταθλητής, ο οποίος βρέθηκε στον Λευκό Οίκο και αποθεώθηκε από τον Τζο Μπάιντεν, ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να συνδράμουν με την παροχή πανών σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

«Γιορτάστε μαζί μας την γέννηση του δεύτερου γιου μας, Μάβερικ Σάι Αντετοκούνμπο και προσφέρετε στην κοινότητα, που σημαίνει τόσα πολλά για την οικογένειά μας. Το Maverick's Diaper Mission θα γίνει 14-21 Νοεμβρίου. Ακολουθήστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως θα βοηθήσετε στην καταπολέμηση της ανάγκης για πάνες», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε το όνομα του δεύτερου γιου του

 

Ανάλογη ανάρτηση έκανε και η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Το να γίνω μαμά με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο ακριβές είναι οι βασικές ανάγκες για μωρά και παιδιά. Πάνες, μαντηλάκια, τρόφιμα κ.λπ. πρέπει να είναι προσβάσιμα και οικονομικά για όλες τις οικογένειες. Συνειδητοποιώ ότι είμαι προνομιούχος και αρκετά τυχερός που μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτές τις βασικές ανάγκες. Με αυτό το προνόμιο, πιστεύω ότι είναι επίσης καθήκον μου να ανταποδώσω και να βοηθήσω άλλες μητέρες και οικογένειες να παρέχουν αυτές τις βασικές ανάγκες για τα παιδιά τους».