Γερμανία: Δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofigther συγκρούστηκαν στον αέρα

Γερμανία: Δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofigther συγκρούστηκαν στον αέρα Facebook Twitter
EPA
0

Δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofigther, τα οποία ανήκουν στη γερμανική πολεμική αεροπορία, συγκρούστηκαν στον αέρα και συνετρίβησαν στη Βόρεια Γερμανία.

Το γεγονός επιβεβαίωσε το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών, ωστόσο δεν γνωστοποιήθηκαν τα αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πιλότοι διασώθηκαν, καθώς χρησιμοποίησαν έγκαιρα το σύστημα αυτόματης εκτόξευσης αλλά δεν υπάρχουν αναφορές για το αν έχουν εντοπιστεί. Γερμανικά Μέσα ανέφεραν ότι τα μαχητικά αεροσκάφη συνετρίβησαν σε κατοικημένη περιοχή.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σύγκρουση των αεροπλάνων έγινε λίγο μετά τις 14:00 (τοπική ώρα). Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με αναφορές, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός κρότος με τα συντρίμμια των μαχητικών να πέφτουν στο έδαφος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ή αναφορές για τραυματισμούς.


Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην ανεύρεση των πιλότων και στις πυρκαγιές που προκλήθηκαν στα δάση ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM