Γερμανία: Δικαστήριο απαγόρευσε τους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ

Γερμανία: Δικαστήριο απαγόρευσε τους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ Facebook Twitter
14

Γερμανικό δικαστήριο απαγόρευσε τους πανηγυρισμούς των Γερμανών για τις επιτυχίες της εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ.


Η απαγόρευση ισχύει για συνοικία του Βερολίνου, καθώς δικαιώθηκε κάτοικος ο οποίος προσέφυγε κατά του θορύβου που έκαναν οπαδοί στη διάρκεια του παιχνιδιού της Γερμανίας με την Γκάνα.


Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ότι μετά τις 10 το βράδυ απαγορεύονται ρητώς οι δημόσιοι πανηγυρισμοί και το  δικαίωμα σε ομαδικά συνθήματα ή πανηγυρισμούς σε γκολ διατηρείται μόνο εντός της οικίας αλλά και πάλι με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Η απόφαση ισχύει ως τις 14 Ιουλίου, ημέρα που ολοκληρώνεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Γιατί ο Νετανιάχου ελπίζει ότι η καταστροφή του Ιράν θα αναβαθμίσει την εικόνα του;

Η πλειονότητα των Ισραηλινών συνεχίζει να στηρίζει τον πόλεμο, ενώ όπως όλα δείχνουν, η πολιτική και προσωπική τύχη του πρωθυπουργού εξαρτάται από την έκβαση της σύγκρουσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΛΛΑΔΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Διεθνή / Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Αντλούμε έμπνευση από την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού»

«Οι χώρες μας είναι σύμμαχοι στην ελευθερία, ενωμένες από την ιστορία, δοκιμασμένες μέσα από αγώνες και αισιόδοξες για ένα λαμπρό μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Σχέδιο 15 σημείων» έδωσαν οι ΗΠΑ στο Ιράν - Τι προβλέπει, οι όροι

Τα δημοσιεύματα για το σχέδιο αυτό έρχονται την ώρα που ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται κι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ μετακινούν μονάδες ειδικών επιχειρήσεων, στην περιοχή
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Και μετά σου λέει ότι το Βερολίνο είναι πολύ προχώ πόλη. Ρε οι άνθρωποι δεν είναι καλά λέμε. Να αναπνέουμε μπορούμε μετά τις 10 αν έρουμε εκεί ή να κλείνουμε το διακόπτη?
Ευτυχώς αποκαλύπτεται σιγά σιγά πόσο χάλια είναι το Βερολίνο και έτσι πολλοί συντοπίτες μας που σκέφτονταν να έρθουν εδώ, θα κάτσουν στην όμορφη Ελλάδα μας και θα μπορούν να αλλαλάζουν πανηγυρίζοντας τις νίκες της εθνικής, όποια ώρα θέλουν. Θα φιλάνε τη σημαία και θα την προσκυνάνε σε όποιο δρόμο και σταυροδρόμι θέλουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ή το ένα ή το άλλο. Δηλαδή αν είμαι με παρέα και θέλω να το πανηγυρίσω, δεν μπορώ να βγάλω μια φωνή ρε αδερφέ; Είναι ανάλογο του κάνω πάρτυ και ο γείτονας φωνάζει την αστυνομία. Εκτός και αν είσαι αυτού του τύπου γείτονας.
Κακώς. Να τους αφήσουν σαν τα δικά μας τα χάπατα στη Νέα Υόρκη που καίγαν λάστιχα σε κεντρικές λεοφώρους, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους περαστικούς. Ε Ελληναρά μου;