Γερμανία: Δικαστήριο απαγόρευσε τους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ

Γερμανία: Δικαστήριο απαγόρευσε τους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ Facebook Twitter
14

Γερμανικό δικαστήριο απαγόρευσε τους πανηγυρισμούς των Γερμανών για τις επιτυχίες της εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ.


Η απαγόρευση ισχύει για συνοικία του Βερολίνου, καθώς δικαιώθηκε κάτοικος ο οποίος προσέφυγε κατά του θορύβου που έκαναν οπαδοί στη διάρκεια του παιχνιδιού της Γερμανίας με την Γκάνα.


Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ότι μετά τις 10 το βράδυ απαγορεύονται ρητώς οι δημόσιοι πανηγυρισμοί και το  δικαίωμα σε ομαδικά συνθήματα ή πανηγυρισμούς σε γκολ διατηρείται μόνο εντός της οικίας αλλά και πάλι με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Η απόφαση ισχύει ως τις 14 Ιουλίου, ημέρα που ολοκληρώνεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Και μετά σου λέει ότι το Βερολίνο είναι πολύ προχώ πόλη. Ρε οι άνθρωποι δεν είναι καλά λέμε. Να αναπνέουμε μπορούμε μετά τις 10 αν έρουμε εκεί ή να κλείνουμε το διακόπτη?
Ευτυχώς αποκαλύπτεται σιγά σιγά πόσο χάλια είναι το Βερολίνο και έτσι πολλοί συντοπίτες μας που σκέφτονταν να έρθουν εδώ, θα κάτσουν στην όμορφη Ελλάδα μας και θα μπορούν να αλλαλάζουν πανηγυρίζοντας τις νίκες της εθνικής, όποια ώρα θέλουν. Θα φιλάνε τη σημαία και θα την προσκυνάνε σε όποιο δρόμο και σταυροδρόμι θέλουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ή το ένα ή το άλλο. Δηλαδή αν είμαι με παρέα και θέλω να το πανηγυρίσω, δεν μπορώ να βγάλω μια φωνή ρε αδερφέ; Είναι ανάλογο του κάνω πάρτυ και ο γείτονας φωνάζει την αστυνομία. Εκτός και αν είσαι αυτού του τύπου γείτονας.
Κακώς. Να τους αφήσουν σαν τα δικά μας τα χάπατα στη Νέα Υόρκη που καίγαν λάστιχα σε κεντρικές λεοφώρους, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους περαστικούς. Ε Ελληναρά μου;