Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

 

Το μωρό γεννήθηκε σε νοσοκομείο στο Λονδίνο αργά το βράδυ του Σαββάτου και ζύγιζε 2,78 κιλά, ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ. Είναι το πρώτο παιδί που αποκτά η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι, ο οποίος είχε αποκτήσει έναν γιο με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Ντάρα Χουάνγκ. 

 

«Οι παππούδες και οι προπαππούδες έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα», ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της οικογένειας προς το προσωπικό του νοσοκομείου, για τη φροντίδα τους. 

 

Τόσο η πριγκίπισσα Βεατρίκη όσο και το μωρό είναι καλά και «το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη τους στον μεγάλο της αδελφό, Κρίστοφερ Γουλφ», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση, που συνοδευόταν με μια φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού. 

 

 

Σε ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό στο Twitter η πριγκίπισσα Βεατρίκη επίσης ανακοίνωσε ενθουσιασμένη τον ερχομό της κόρη της και ευχαρίστησε τους εργαζομένους στο νοσοκομείο για τη φροντίδα τους. 

 

 

Το μωρό, που είναι 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, είναι το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και το δεύτερο που γεννιέται μετά τον θάνατο του συζύγου της. Τον περασμένο Ιούνιο ήρθε στον κόσμο η Λίλιμπετ, η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. 

 

Επίσης, το νεογέννητο είναι το δεύτερο εγγόνι του πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του, Σάρα, καθώς τον Φεβρουάριο η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, απέκτησαν έναν γιο.