Γάλλος αστυνομικός αρνήθηκε χειραψία στον Πρόεδρο και στον Πρωθυπουργό της χώρας

Γάλλος αστυνομικός αρνήθηκε χειραψία στον Πρόεδρο και στον Πρωθυπουργό της χώρας Facebook Twitter
1

Γάλλος αστυνομικός “πάγωσε” τον Φρανσουά Ολάντ και τον Μανουέλ Βάλς, αφού τους αρνήθηκε χειραψία, κοιτώντας τους με ψυχρό βλέμμα.

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή μνήμης στις Βερσαλλίες για τον αστυνομικό διοικητή και την σύντροφό του που δολοφονήθηκαν στο Παρίσι από τρομοκράτη. Ενώ Ολάντ και Βαλς περνούσαν μπροστά από τους αστυνομικούς, τείνοντας το χέρι για χειραψίες, ο συγκεκριμένος αστυνομικός συνέχισε όταν έφτασε η σειρά του να κοιτά ευθεία- αγνοώντας το τεντωμένο χέρι του Προέδρου.

Το ίδιο συνέβη και λίγο μετά όταν θέλησε να του σφίξει το χέρι ο Γάλλος Πρωθυπουργός, αλλά ο αστυνομικός του έγνεψε “όχι” με το κεφάλι του. Ο Βάλς επέλεξε τότε να τον χτυπήσει φιλικά στον ώμο, εισπράττοντας το ψυχρό βλέμμα του.

Όταν η τελετή μνήμης ολοκληρώθηκε, ο αστυνομικός απομακρύνθηκε με πατερίτσες, όπως έδειξε και βίντεο που ανάρτησε δημοσιογράφος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Διεθνή / Aaron Betsky: «Ο Τσίπερφιλντ δεν άξιζε το Βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker»

Ο Aaron Betsky, επιφανής καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Virginia Tech και πρόεδρος της Σχολής Αρχιτεκτονικής στο Taliesin από το 2017 έως το 2019, επιτίθεται μετωπικά στο γραφείο που ανέλαβε τη διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αθήνας.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ