Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέα τροπή στην υπόθεση μετά τους ισχυρισμούς μάρτυρα

Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέα τροπή στην υπόθεση μετά τους ισχυρισμούς μάρτυρα Facebook Twitter
Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέες αποκαλύψεις από μάρτυρα - Ισχυρίζεται ότι είχε δει τη μικρή με τον Γερμανό
0

Δεκατρία χρόνια μετά τους ισχυρισμούς αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε δει τη μικρή Μαντλίν με τον Γερμανό κρατούμενο, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή.

Ο μάρτυρας είχε δηλώσει ότι είδε τη μικρή Μαντλίν ΜακΚάν να μπαίνει σε ένα γερμανικό βαν μάσκας VW με έναν άνδρα λίγες μόνο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της.

Την αποκάλυψη κάνει η Daily Mail, η οποία ισχυρίζεται ότι στο αρχείο της αστυνομίας βρέθηκε όντως έγγραφο που περιγράφει πώς ο μάρτυρας είδε τη μικρή Μαντλίν,  στις 28 Μαΐου του 2007 στις 11 το πρωί, τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της, να βγαίνει από το τοπικό εστιατόριο Tunnels στο Alcossebre, της Ισπανίας, περίπου 600 μίλια από την Πράια ντε Λουζ και να μπαίνει σε ένα φορτηγό με έναν άγνωστο άνδρα.

Βρετανοί ντετέκτιβ πιστεύουν ότι ο 43χρονος Γερμανός ζούσε σε τροχόσπιτο VW στο πορτογαλικό θέρετρο Πράια ντε Λουζ όταν εξαφανίστηκε η Μαντλίν και οι ισχυρισμοί του μάρτυρα εντείνουν την υπόθεση ότι πρόκειται για τον κύριο ένοχο, ο οποίος έχει ήδη ταυτοποιηθεί ως ύποπτος για την υπόθεση της Μαντλίν.

Εκείνη την εποχή, ο αστυνομικός της Αστυνομίας του Leicestershire John Hughes είχε εκδώσει διεθνή προειδοποίηση της Ιντερπόλ με προειδοποίηση «κινδύνου για απώλεια ζωής» ζητώντας από την ισπανική και τη γερμανική αστυνομία να ερευνήσει.

Προέτρεψε δε, την ισπανική αστυνομία να ελέγξει την τοποθεσία για κάμερες και μάρτυρες ενώ είχε ζητήσει τα στοιχεία του γερμανικού οχήματος. Δεν έχει γίνει σαφές όμως ποιοι έλεγχοι προχώρησαν.

Η έκθεση της αστυνομίας, αναφέρει πως «Ένας μάρτυρας τηλεφώνησε και ανέφερε πιθανή θέαση της Μαντλίν ΜακΚάν, στις 11 π.μ., 28 Μαΐου 2007. Η τοποθεσία που δόθηκε ήταν το εστιατόριο Tunnels, σε ένα παλιό κάστρο σε μια περιοχή που ονομάζεται Cap Y Corp, στο Alcossebre της Ισπανίας.

Εθεάθη να φεύγει με έναν άνδρα με ένα φορτηγό Volkswagen. Ζητούμε από την ισπανική αστυνομία να ελέγξει την τοποθεσία για τυχόν CCTV ή μάρτυρες. Ζητάμε τα γερμανικά στοιχεία του οχήματος. Σε περίπτωση που το όχημα κυκλοφορήσει να σταματήσει και να ελεγχθεί από όποιον το εντοπίσει.»

Με πληροφορίες της Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ