Έρχεται νέα ταινία «Karate Kid»

Έρχεται νέα ταινία «Karate Kid» Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

H Sony Pictures ανακοίνωσε ότι το 2024 κυκλοφορεί νέα ταινία Karate Kid.

Ειδικά δε μετά την παραγωγή του Cobra Kai στο Netflix που κέρδισε το κοινό, το έδαφος είναι γόνιμο για τη νέα ταινία.

Ωστόσο, η νέα ταινία δεν θα έχει σχέση με την τηλεοπτική σειρά αν και δεν έχουν ακόμα δοθεί στην δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες για το καστ ή τον σκηνοθέτη που θα αναλάβει την ταινία.

Ο συν-δημιουργός του Cobra Kai, Jon Hurwitz έσπευσε ωστόσο να επιβεβαιώσει ότι δεν θα έχει εμπλοκή στην ταινία. «Τα παιδιά και εγώ θα θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε ταινίες του Karate Kid και του Cobra Kai και ελπίζουμε να το κάνουμε μια μέρα.

»Αλλά αυτή (η νέα ταινία) δεν έχει σχέση με μας ούτε με το καστ του Cobra Kai. Δεν γνωρίζω πολλά γι' αυτή αλλά εύχομαι τα καλύτερα» έγραψε σε ανάρτησή του.

Το νέο project θα είναι η 6η κατά σειρά ταινία του franchise Karate Kid, που ξεκίνησε το 1984. Η πιο πρόσφατη ταινία κυκλοφόρησε το 2010 με πρωταγωνιστές τους Jaden Smith και Jackie Chan.

Είχε θετικό αποτύπωμα και απέφερε κέρδη ύψους 359 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Η σειρά Cobra Kai πρόσφατα κυκλοφόρησε την 5η σεζόν με την επιστροφή στην ιστορία των Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και Johnny Lawrence (William Zabka), όπως επίσης και του Terry Silver (Thomas Ian Griffith) από την τρίτη ταινία.

Με πληροφορίες του NME
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Διεθνή / Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Η Τσούρκοβ, ερευνήτρια στο επάγγελμα, είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ το 2023 κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού - Μήνες μετά ο Νετανιάχου αποκάλυψε πως έχει απαχθεί από την Κατάιμπ Χεζμπολάχ
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM