Επίθεση με τοξική ουσία σε εμπορικό κέντρο στο Λονδίνο - Έξι τραυματίες

Επίθεση με τοξική ουσία σε εμπορικό κέντρο στο Λονδίνο - Έξι τραυματίες Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο ανατολικό Λονδίνο, όταν ομάδα ανδρών (αγνώστων λοιπών στοιχείων) έριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, τοξική ουσία κοντά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο Westfield στο Στάτφορντ και δεν θεωρείται τρομοκρατικής φύσεως από την αστυνομία.

«Αρκετοί άνθρωποι έχουν σύμφωνα με πληροφορίες τραυματισθεί σε διάφορα σημεία - πιστεύεται ότι πρόκειται για έξι άτομα. Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ένας άνδρας έχει συλληφθεί ως ύποπτος για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού, αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρα ή τις ταυτότητες των δραστών δεν έχουν γίνει γνωστές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM