Επιστολή με δηλητήριο έστειλαν στον Ομπάμα

Επιστολή με δηλητήριο έστειλαν στον Ομπάμα Facebook Twitter
1

Ύποπτο πακέτο εστάλη από άγνωστο στο Λευκό Οίκο με παραλήπτη τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα. Σύμφωνα με το FBI, το πακέτο φέρεται να περιέχει το δηλητήριο ρικίνη. Ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών ανακοίνωσε νωρίτερα ότι στάλθηκε στον Μπαράκ Ομπάμα «φάκελος με ύποπτο περιεχόμενο» και έκανε γνωστό ότι το γράμμα εξετάζεται σε μονάδα μακριά από τον Λευκό Οίκο.

«Ενα γράμμα απευθυνόμενο στον πρόεδρο Ομπάμα ελήφθη σε μια απομακρυσμένη περιοχή ελέγχου που περιείχε μια ύποπτη ουσία. Εργαζόμαστε στενά με το FBI και την αστυνομία του Καπιτωλίου για την έρευνα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Secret Service. Η υπηρεσία φαίνεται να έχει ήδη τις πρώτες ενδείξεις για ύπαρξη ρικίνης στο φάκελο.



Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ουσία είχε σταλεί χθες και στον γερουσιαστή Ρότζερ Γουίκερ, στη Βαλτιμόρη. Λιγότερο από 2 mg ρικίνης μπορούν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο σε περίπτωση εισπνοής ή χορήγησης με ένεση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια