Επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικά μαχητικά παρενόχλησαν ολλανδική φρεγάτα

Επεισόδιο στη Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικά μαχητικά παρενόχλησαν ολλανδική φρεγάτα Facebook Twitter
0

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επιβεβαίωσε ότι σήκωσε μαχητικά και βομβαρδιστικά αεροσκάφη για να παρεμποδίσουν μια ολλανδική φρεγάτα να μπει στα ρωσικά χωρικά ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, ο στρατός διαβεβαίωσε ότι τα πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν σε ασφαλή απόσταση από τη φρεγάτα Evertsen.

Νωρίτερα, το ολλανδικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι αυτό τον μήνα ρωσικά μαχητικά, εξοπλισμένα με πυραύλους αέρος-εδάφους, παρενόχλησαν το ολλανδικό πολεμικό πλοίο, προβαίνοντας σε εικονικές επιθέσεις και σε παρεμβολές στα συστήματα επικοινωνίας του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM