Ένα από τα κύρια θέματα στη Hurriet η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την έκρηξη στην Τουρκία

Ένα από τα κύρια θέματα στη Hurriet η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την έκρηξη στην Τουρκία Facebook Twitter
3

Ένα από τα κεντρικά θέματα της εφημερίδας Hurriet γίνεται η παρότρυνση στη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για συγκέντρωση το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος, ως διαμαρτυρία για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα.

Η εφημερίδα αναφέρει στη διαδικτυακή της έκδοση τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στην οποία τονίζεται ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη σημερινή διπλή βομβιστική επίθεση εναντίον συγκέντρωσης ειρήνης, που διοργάνωσαν συνδικάτα, κοινωνικοί φορείς και αριστερά πολιτικά κόμματα στην Άγκυρα».

Ένα από τα κύρια θέματα στη Hurriet η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την έκρηξη στην Τουρκία Facebook Twitter

Tονίζεται επίσης το σημείο της ανακοίνωσης που αναφέρει ότι «το καθεστώς Ερντογάν είναι υπόλογο για την κλιμάκωση της επίθεσης εναντίον της ειρήνης και της δημοκρατίας στην Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή».

Ένα από τα κύρια θέματα στη Hurriet η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την έκρηξη στην Τουρκία Facebook Twitter

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης την ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με την καταδίκη της ενέργειας και τα συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και την έντονη καταδίκη της επίθεσης από το ΚΚΕ.

Ένα από τα κύρια θέματα στη Hurriet η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την έκρηξη στην Τουρκία Facebook Twitter
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM
Η βία εις βάρος των διεμφυλικών έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Διεθνή / Η βία εις βάρος των διεμφυλικών ατόμων έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Eυρήματα από νέα έρευνα της FRA αποκαλύπτουν ραγδαία αύξηση της βίας κατά διεμφυλικών στην ΕΕ και τα Δυτικά Βαλκάνια, με βασική αιτία την παραπληροφόρηση και την πολιτική ρητορική μίσους
LIFO NEWSROOM