Ουκ εν τω πολλώ το ευ, φαίνεται να αποφάσισε ο Έλον Μασκ που, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζουν άλλοι δισεκατομμυριούχοι, αποποιήθηκε τις ανέσεις μιας έπαυλης, μετακομίζοντας σε ένα «λυόμενο» ούτε 40 τετραγωνικών μέτρων.


Αφού πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των ακίνητων περιουσιακών του στοιχείων και έβαλε πωλητήριο στην έπαυλη 1.500 τ.μ σε μια έκταση 190 στρεμμάτων στο Χίλσμπορο της Καλιφόρνια, ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετακόμισε σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα 37 τετραγωνικών


Το «προκατασκευασμένο, αναδιπλούμενο και εύκολα μετακινήσιμο» σπίτι της στεγαστικής startup, Boxabl βρίσκεται στο Μπόκα Τσίκα του Τέξας όπου η SpaceX κατασκευάζει στα διαστημικά της οχήματα. 

 

Έλον Μασκ: Ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετακόμισε σε ένα σπίτι «προκάτ και μεταφερόμενο» 37 τ.μ

 


Πρόκειται για ένα μικρό στούντιο με ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνα και υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο που κοστίζει περί τα 50.000 δολάρια. 

 

«Είναι απίθανο» είχε παραδεχτεί ο ίδιος με Tweet του τον περασμένο μήνα. 

 

 

Παραμένει ασαφές αν ο Μασκ ενοικιάζει κάποιο άλλο σπίτι στο Όστιν ή συζεί με τη σύντροφό του, την 32χρονη Grimes και τον 10 μηνών γιο τους X AE A-XII.

 

 

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ έχει άλλα πέντε παιδιά με την πρώτη του σύζυγο, Τζαστίν Γουίλσον, οι οποίοι είναι άγνωστο το πού διαμένουν.

 

Με πληροφορίες από Forbes