Ελίζαμπεθ Γουόρεν: Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών υποψήφια για τις εκλογές του 2020

Ελίζαμπεθ Γουόρεν: Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών υποψήφια για τις εκλογές του 2020 Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν, ανακοίνωσε σήμερα πως σχημάτισε διερευνητική επιτροπή για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία στις εκλογές του 2020.

Η Ελίζαμπεθ Γουόρεν έχει επικρίνει έντονα τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η γερουσιαστής της Μασαχουσέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο εκθέτει το όραμά της να υπάρξουν ευκαιρίες για όλους τους Αμερικανούς, όχι μόνο για τους πλούσιους.

Στο βίντεο, στο οποίο μιλάει η ίδια, κάνει αναφορές στην προσωπική της διαδρομή, και υποστηρίζει πως η αμερικανική μεσαία τάξη βρίσκεται κάτω από επίθεση στηλιτεύοντας παράλληλα τους δισεκατομμυριούχοι και τις μεγάλες επιχειρήσεις «που ήθελαν μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας». 

Παράλληλα αναφέρει πως οι επιθέσεις από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα την ώθησαν να διεκδικήσει μια θέση στη Γερουσία και να εκλεγεί. 

Η Γουόρεν υποστήριξε πως η διαφθορά διαβρώνει τη δημοκρατία. «Μπορούμε να κάνουμε τη δημοκρατία να δουλέψει για όλους μας. Μπορούμε να κάνουμε την οικονομία να δουλέψει για όλους μας. Μπορούμε να ξαναχτίσουμε την Αμερικανική μεσαία τάξη. Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να τη φτιάξουμε για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Αυτή είναι η Αμερική για την οποία παλεύω. Και γι' αυτό σήμερα σχηματίζω μια διερευνητική επιτροπή για προεδρική υποψηφιότητα», δήλωσε.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ