Ελβετία: Άγνωστος άνοιξε πυρ στην πόλη Σιόν – Δύο νεκροί

Ελβετία: Άγνωστος άνοιξε πυρ στην πόλη Σιόν – Δύο νεκροί Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη ένας τραυματίστηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην πόλη Σιόν της Ελβετίας σήμερα.

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, ο ύποπτος που δεν έχει ταυτοποιηθεί, άνοιξε πυρ σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες στην πόλη Σιόν, η οποία αριθμεί περίπου 35.000 κατοίκους. 

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο δράστης γνώριζε τα θύματα, όμως δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Η Ελβετία, μια πόλη περίπου εννέα εκατομμυρίων κατοίκων, έχει υψηλό ποσοστό οπλοκατοχής. Η Small Arms Survey, μια οργάνωση με έδρα την Ελβετία η οποία παρακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις στη βία με όπλα, εκτιμά πως ο αριθμός των πυροβόλων όπλων που κατέχουν πολίτες είναι 2,3 εκατομμύρια.

Με πληροφορίες από SkyNews


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM