Εκλογές στην Τουρκία: Ο Ογκάν θα στηρίξει Κιλιτσντάρογλου- Με μία προϋπόθεση

Εκλογές Τουρκία: Ρυθμιστής ο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Με τις εκλογές στην Τουρκία να οδεύουν προς δεύτερο γύρο ρυθμιστής στην αναμέτρηση Ερντογάν-Κιλιτσντάρογλου είναι πλέον ο Σινάν Ογκάν.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Συμμαχίας ΑΤΑ, Σινάν Ογκάν συγκεντρώνει ποσοστό 5,21% με καταμετρημένο το 99,20% των ψήφων, και αναμένεται να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στις δεύτερες εκλογές της 28ης Μαΐου στην Τουρκία. 

Μιλώντας στο «Der Spiegel», ο Σιναν Ογκάν, έθεσε το πλαίσιο στο οποίο αναμένεται κινηθεί και εξέφρασε την πρόθεση να υποστηρίξει τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στον δεύτερο γύρο των εκλογών υπό την προϋπόθεση να «σπάσει τους δεσμούς του με το HDP», κόμμα που υποστηρίζεται από τους Κούρδους και την Αριστερά.

«Θα υποστηρίξω τον Κιλιτσντάρογλου μόνο αν αποκοπεί με το σύστημα του HDP» δήλωσε στο γερμανικό μέσο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM