Έγινε μοντέλο για προϊόντα μακιγιάζ στα 99 της: «Αποδέξου τη ζωή και προχώρα»

Έγινε μοντέλο για προϊόντα μακιγιάζ στα 99 της: «Αποδέξου τη ζωή και προχώρα» Facebook Twitter
H Laney Crowell με την γιαγιά της, Helene Simon.
0

Μια 99χρονη γυναίκα στην Καλιφόρνια απέδειξε ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός, καθώς έγινε το καινούργιο μοντέλο μιας σειράς προϊόντων μακιγιάζ. 

Η Helene Simon είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της όταν η εγγονή της, Laney Crowell, της ζήτησε να γίνει το νέο πρόσωπο για την σειρά ομορφιάς Saie, λίγο μετά τα 99α γενέθλιά της. 

«Είχα δει όλα τα πανέμορφα μοντέλα και δεν ήμουν να συναγωνιστώ κάτι τέτοιο», λέει η Simon, που είναι περισσότερο γνωστή ως Nanna στα έξι παιδιά, 11 εγγόνια και έξι δισέγγονά της. 

Η Crowell, όμως, που είχε σκεφτεί την ιδέα μετά την πρόταση ενός follower της στο Instagram, επέμεινε στην προσπάθειά της.

«Είχα στρατηγική», λέει η ιδρύτρια του brand ομορφιάς. «Επιστράτευσα τον μπαμπά, τις θείες, τα ξαδέρφια, τον άντρα μου, νομίζω ακόμη και τις κόρες μου- τα δισέγγονα της Nanna- για να καταφέρω να την πείσω», λέει.

Όπως εξηγεί, χρειάστηκε μερικές εβδομάδες. «Η κομβική στιγμή ήταν όταν βρήκα ένα φωτογράφο, που είχε φωτογραφήσει τον αγαπημένο μπασκετμπολίστα της, τον Στέφεν Κάρι», προσθέτει γελώντας.

Η 99χρονη θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σε ηλικία μοντέλα παγκοσμίως. «Ήταν μεγάλη έκπληξη και πολύ διασκεδαστικό, το χάρηκα ιδιαίτερα, ειδικά την φωτογράφιση. Είχα γύρω μου πολλούς συγγενείς και ακούστηκαν κάθε είδους προτάσεις και γέλια. Περάσαμε υπέροχα», σημειώνει η Helene Simon. 

Σε κάθε περίπτωση, παραδέχεται πως το να γίνει μοντέλο για προϊόντα μακιγιάζ ήταν κάτι που δεν είχε φανταστεί ποτέ.

«Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Μου άρεσε να δείχνω ωραία, αλλά στα νιάτα μου, δεν χρησιμοποιούσα πολύ μακιγιάζ. Νομίζω πως τώρα το σκέφτομαι περισσότερο από ό,τι σε άλλες φάσεις της ζωής μου», λέει. 

Όσο για το μυστικό της καλής εμφάνισης στην ηλικία των 99 ετών, η Helene Simon απαντά: «Προσπαθώ να μην ανησυχώ πολύ, ειδικά για μικροπράγματα. Απλώς αποδέξου το και προχώρα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ