Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών την Πέμπτη

ΕΕ: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών την Πέμπτη Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ερχόμενη Πέμπτη. 

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, με ανάρτησή του στο Twitter είχε αναφέρει ότι προσκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο στη σύνοδο κορυφής «για να μοιραστούμε τις απόψεις μας για τη μελλοντική συνεργασία μας. Ώρα να ανοικοδομήσουμε τη διατλαντική συμμαχία μας.»

Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2001 που Αμερικανός πρόεδρος μετέχει σε διάσκεψη κορυφής της ΕΕ. Την προηγούμενη φορά, συμμετείχε ο τότε πρόεδρος Τζόρτζ Μπους.

Πέρα από τη συμμετοχή του Μπάιντεν στην ΕΕ, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου Μπάιντεν με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε τις κόρες του Άντριου στο Royal Ascot παρά το σκάνδαλο Έπσταϊν

Παρότι οι δύο πριγκίπισσες δεν θα συμμετάσχουν στις πασχαλινές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται πως προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες
THE LIFO TEAM
ΧΕΛΩΝΑ ΑΠΑΤΗ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Διεθνή / Πώς η γηραιότερη χελώνα στον κόσμο εμπλέκεται σε απάτη με κρυπτονομίσματα;

Ένας fake λογαριασμός στην πλατφόρμα Χ, που παρίστανε τον κτηνίατρο του Τζόναθαν, προκάλεσε παγκόσμια σύγχυση διαδίδοντας ψευδώς τον θάνατό του και ζητώντας δωρεές σε κρυπτονομίσματα
THE LIFO TEAM