Δύο εργαζόμενοι της Ντίσνεϊ μεταξύ των συλληφθέντων για παιδική πορνογραφία

Δύο εργαζόμενοι της Ντίσνεϊ μεταξύ των συλληφθέντων για παιδική πορνογραφία Facebook Twitter
0

Δύο εργαζόμενοι της Ντίσνεϊ συνελήφθησαν για παιδική πορνογραφία από το γραφείο σερίφη της κομητείας Πορκ στην Φλόριντα

Οι δύο άνδρες ήταν ανάμεσα στους 17 που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Brett Kinney, 40 ετών, ανέφερε ότι εργάζεται σε διευθυντική θέση στο Disney World. Εκπρόσωπος της Ντίσνεϊ ανέφερε ότι ο Kinney δεν εργάζεται πια στην εταιρεία. Ο Kinney κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Στην ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη αναφέρεται ότι ο Kinney έψαχνε στο διαδίκτυο για φωτογραφίες αγοριών, από νήπια έως δέκα ετών, ενώ ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι είναι εξαρτημένος στην παιδική πορνογραφία τα τελευταία 22 χρόνια. 

Ένας δεύτερος εργαζόμενος της Ντίσνεϊ, ο 52χρονος Donald Durr Jr., συνελήφθη. Ο ίδιος δήλωσε ότι δούλευε στα Walt Disney Resorts ως καθαριστής. H Ντίσνεϊ ανακοίνωσε ότι στον υπάλληλό της έχει χορηγηθεί άδεια άνευ αποδοχών. Οι αστυνομία ανακάλυψε ένα τάμπλετ με τρεις φωτογραφίες παιδιών και ένα DVD, που είχε δημιουργηθεί από τον ίδιο, με εικόνες ενός παιδιού. 

Στην κατάθεση στους αστυνομικούς ο Durr περιέγραψε τον εαυτό του ως «διεστραμμένο, αλλά όχι τέρας» σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ