Δύο εργαζόμενοι της Ντίσνεϊ μεταξύ των συλληφθέντων για παιδική πορνογραφία

Δύο εργαζόμενοι της Ντίσνεϊ μεταξύ των συλληφθέντων για παιδική πορνογραφία Facebook Twitter
0

Δύο εργαζόμενοι της Ντίσνεϊ συνελήφθησαν για παιδική πορνογραφία από το γραφείο σερίφη της κομητείας Πορκ στην Φλόριντα

Οι δύο άνδρες ήταν ανάμεσα στους 17 που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Brett Kinney, 40 ετών, ανέφερε ότι εργάζεται σε διευθυντική θέση στο Disney World. Εκπρόσωπος της Ντίσνεϊ ανέφερε ότι ο Kinney δεν εργάζεται πια στην εταιρεία. Ο Kinney κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Στην ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη αναφέρεται ότι ο Kinney έψαχνε στο διαδίκτυο για φωτογραφίες αγοριών, από νήπια έως δέκα ετών, ενώ ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι είναι εξαρτημένος στην παιδική πορνογραφία τα τελευταία 22 χρόνια. 

Ένας δεύτερος εργαζόμενος της Ντίσνεϊ, ο 52χρονος Donald Durr Jr., συνελήφθη. Ο ίδιος δήλωσε ότι δούλευε στα Walt Disney Resorts ως καθαριστής. H Ντίσνεϊ ανακοίνωσε ότι στον υπάλληλό της έχει χορηγηθεί άδεια άνευ αποδοχών. Οι αστυνομία ανακάλυψε ένα τάμπλετ με τρεις φωτογραφίες παιδιών και ένα DVD, που είχε δημιουργηθεί από τον ίδιο, με εικόνες ενός παιδιού. 

Στην κατάθεση στους αστυνομικούς ο Durr περιέγραψε τον εαυτό του ως «διεστραμμένο, αλλά όχι τέρας» σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM