Disneyland: Άγριος καβγάς για μία φωτογραφία- Τους χώρισε η ασφάλεια

Disneyland: Άγριος καβγάς για μία φωτογραφία- Τους χώρισε η ασφάλεια Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για τα παιδιά δύο οικογενειών η επίσκεψη στη Disneyland, καθώς οι ενήλικες θύμωσαν και καβγάδισαν άγρια για μια φωτογραφία. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που έγινε viral στο Twitter, οι δύο οικογένειες αρχίζουν και ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές η μία στην άλλη, ενώ το προσωπικό ασφαλείας της Disneyland στο Παρίσι προσπαθεί να τους σταματήσει. 

Όλα ξεκίνησαν μετά από διαμάχη για το ποιος θα βγάλει πρώτος φωτογραφία μπροστά από το Μαγικό Βασίλειο. Ακολούθησε λεκτική επίθεση και στη συνέχεια χειροδίκησαν. 

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, ένα από τα εμπλεκόμενα άτομα, χρειάστηκε να λάβει ιατρική φροντίδα.

Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ το περιστατικό έρχεται μετά από αύξηση των διαπληκτισμών στο θεματικό πάρκο. 

Η μοναδική ποινή που ανακοινώθηκε είναι ότι για δύο από τα άτομα που ενεπλάκησαν στον καβγά εκδόθηκε απαγορευτικό για νέα είσοδο στη Disneyland με τον κίνδυνο να συλληφθούν αν το επιχειρήσουν.

Το 2022, η Disney εξέδωσε προειδοποίηση κατά της βίας μετά από μια αλυσίδα σοβαρών περιστατικών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ