Disneyland: Άγριος καβγάς για μία φωτογραφία- Τους χώρισε η ασφάλεια

Disneyland: Άγριος καβγάς για μία φωτογραφία- Τους χώρισε η ασφάλεια Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για τα παιδιά δύο οικογενειών η επίσκεψη στη Disneyland, καθώς οι ενήλικες θύμωσαν και καβγάδισαν άγρια για μια φωτογραφία. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που έγινε viral στο Twitter, οι δύο οικογένειες αρχίζουν και ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές η μία στην άλλη, ενώ το προσωπικό ασφαλείας της Disneyland στο Παρίσι προσπαθεί να τους σταματήσει. 

Όλα ξεκίνησαν μετά από διαμάχη για το ποιος θα βγάλει πρώτος φωτογραφία μπροστά από το Μαγικό Βασίλειο. Ακολούθησε λεκτική επίθεση και στη συνέχεια χειροδίκησαν. 

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, ένα από τα εμπλεκόμενα άτομα, χρειάστηκε να λάβει ιατρική φροντίδα.

Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ το περιστατικό έρχεται μετά από αύξηση των διαπληκτισμών στο θεματικό πάρκο. 

Η μοναδική ποινή που ανακοινώθηκε είναι ότι για δύο από τα άτομα που ενεπλάκησαν στον καβγά εκδόθηκε απαγορευτικό για νέα είσοδο στη Disneyland με τον κίνδυνο να συλληφθούν αν το επιχειρήσουν.

Το 2022, η Disney εξέδωσε προειδοποίηση κατά της βίας μετά από μια αλυσίδα σοβαρών περιστατικών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Διεθνή / Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Σε έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και με τη χρήση 400.000 κυβικών μέτρων πάγου και χιονιού, το Harbin Ice-Snow World έχει δημιουργήσει ένα μεγαλειώδες «παγωμένο παραμύθι από πάγο και χιόνι» σε πρωτοφανή κλίμακα
THE LIFO TEAM
Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM