To deal Μασκ με έναν χάκερ για ν' αλλάξει το Twitter – Έχει προθεσμία 12 εβδομάδες

To deal Μασκ με έναν χάκερ για ν' αλλάξει το Twitter – Έχει προθεσμία 12 εβδομάδες Facebook Twitter
0

Προγραμματιστής αυτοκινούμενων αυτοκινήτων και χάκερ που δήλωσε ότι θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της αναζήτησης στο Twitter και ο Έλον Μασκ του έδωσε την ευκαιρία.

Ο Τζορτζ Χοτζ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει 12 εβδομάδες για να αλλάξει την αναζήτηση και ο Μασκ άκουσε την πρότασή του και του προσέφερε πρακτική άσκηση στην εταιρεία.

«Είμαι έτοιμος για μια πρακτική άσκηση 12 εβδομάδων στο Twitter» έγραψε ο Χοτζ στο Twitter με τον μεγιστανά να του απαντά: «Ας μιλήσουμε». 

«Μου αρέσει πραγματικά να καταδύομαι σε πολύπλοκες βάσεις κώδικα και πιστεύω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω στην τεκμηρίωση και τον καθαρισμό ορισμένων από αυτές τις 1000 μικροϋπηρεσίες σε 12 εβδομάδες» ανέφερε.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Μασκ, ο χάκερ φαίνεται ότι επιβεβαίωσε το deal γράφοντας πως μίλησαν και τού ανέπτυξε το περιεχόμενο της δουλειάς του. «Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχω 12 εβδομάδες». 

Πρόσθεσε ότι θα εργαστεί για να αποτελέσουν παρελθόν στοιχεία όπως τα αναδυόμενα παράθυρα που καλούν τον χρήση να συνδεθεί στον Twitter για να κάνουν έρευνα. «Αυτά τα πράγματα καταστρέφουν το Διαδίκτυο» παρατήρησε. 

Με πληροφορίες από Insider

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM
Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM