To deal Μασκ με έναν χάκερ για ν' αλλάξει το Twitter – Έχει προθεσμία 12 εβδομάδες

To deal Μασκ με έναν χάκερ για ν' αλλάξει το Twitter – Έχει προθεσμία 12 εβδομάδες Facebook Twitter
0

Προγραμματιστής αυτοκινούμενων αυτοκινήτων και χάκερ που δήλωσε ότι θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της αναζήτησης στο Twitter και ο Έλον Μασκ του έδωσε την ευκαιρία.

Ο Τζορτζ Χοτζ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει 12 εβδομάδες για να αλλάξει την αναζήτηση και ο Μασκ άκουσε την πρότασή του και του προσέφερε πρακτική άσκηση στην εταιρεία.

«Είμαι έτοιμος για μια πρακτική άσκηση 12 εβδομάδων στο Twitter» έγραψε ο Χοτζ στο Twitter με τον μεγιστανά να του απαντά: «Ας μιλήσουμε». 

«Μου αρέσει πραγματικά να καταδύομαι σε πολύπλοκες βάσεις κώδικα και πιστεύω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω στην τεκμηρίωση και τον καθαρισμό ορισμένων από αυτές τις 1000 μικροϋπηρεσίες σε 12 εβδομάδες» ανέφερε.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Μασκ, ο χάκερ φαίνεται ότι επιβεβαίωσε το deal γράφοντας πως μίλησαν και τού ανέπτυξε το περιεχόμενο της δουλειάς του. «Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχω 12 εβδομάδες». 

Πρόσθεσε ότι θα εργαστεί για να αποτελέσουν παρελθόν στοιχεία όπως τα αναδυόμενα παράθυρα που καλούν τον χρήση να συνδεθεί στον Twitter για να κάνουν έρευνα. «Αυτά τα πράγματα καταστρέφουν το Διαδίκτυο» παρατήρησε. 

Με πληροφορίες από Insider

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM