To deal Μασκ με έναν χάκερ για ν' αλλάξει το Twitter – Έχει προθεσμία 12 εβδομάδες

To deal Μασκ με έναν χάκερ για ν' αλλάξει το Twitter – Έχει προθεσμία 12 εβδομάδες Facebook Twitter
0

Προγραμματιστής αυτοκινούμενων αυτοκινήτων και χάκερ που δήλωσε ότι θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της αναζήτησης στο Twitter και ο Έλον Μασκ του έδωσε την ευκαιρία.

Ο Τζορτζ Χοτζ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει 12 εβδομάδες για να αλλάξει την αναζήτηση και ο Μασκ άκουσε την πρότασή του και του προσέφερε πρακτική άσκηση στην εταιρεία.

«Είμαι έτοιμος για μια πρακτική άσκηση 12 εβδομάδων στο Twitter» έγραψε ο Χοτζ στο Twitter με τον μεγιστανά να του απαντά: «Ας μιλήσουμε». 

«Μου αρέσει πραγματικά να καταδύομαι σε πολύπλοκες βάσεις κώδικα και πιστεύω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω στην τεκμηρίωση και τον καθαρισμό ορισμένων από αυτές τις 1000 μικροϋπηρεσίες σε 12 εβδομάδες» ανέφερε.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Μασκ, ο χάκερ φαίνεται ότι επιβεβαίωσε το deal γράφοντας πως μίλησαν και τού ανέπτυξε το περιεχόμενο της δουλειάς του. «Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχω 12 εβδομάδες». 

Πρόσθεσε ότι θα εργαστεί για να αποτελέσουν παρελθόν στοιχεία όπως τα αναδυόμενα παράθυρα που καλούν τον χρήση να συνδεθεί στον Twitter για να κάνουν έρευνα. «Αυτά τα πράγματα καταστρέφουν το Διαδίκτυο» παρατήρησε. 

Με πληροφορίες από Insider

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Διεθνή / ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Παρότι οι αεροπορικές είχαν μόλις 48 ώρες για να τροποποιήσουν τα προγράμματά τους, δήλωσαν υποστηρικτικές προς το σχέδιο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ασφάλεια
LIFO NEWSROOM
ΛΟΥΒΡΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διεθνή / «Το Λούβρο δεν είναι μουσείο του 21ου αιώνα»: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την ασφάλεια μετά τη ληστεία

Η πρόεδρος και διευθύντρια του Λούβρου δήλωσε σήμερα πως το μουσείο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν μετασχηματισμό, για να γίνει «ένα μουσείο του 21ου αιώνα»
LIFO NEWSROOM