Δανία: Η πρωθυπουργός ανέβαλε (ξανά) τον γάμο της - Για να παραστεί στη Σύνοδο της ΕΕ

Δανία: Η πρωθυπουργός ανέβαλε (ξανά) τον γάμο της - Για να παραστεί στη Σύνοδο της ΕΕ Facebook Twitter
EPA
0

Πολλά ζευγάρια αναγκάστηκαν να αναβάλουν τον γάμο τους τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της πανδημίας Covid-19. Η πρωθυπουργός της Δανίας νόμιζε τελικά ότι βρήκε μια ημερομηνία, ωστόσο θα πρέπει να μεταθέσει για τρίτη φορά τη γαμήλια τελετή, που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούλιο, λόγω της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Η Μέτε Φρεντέρικσεν, που ανέλαβε καθήκοντα ακριβώς πριν από έναν χρόνο, ανακοίνωσε η ίδια τα νέα, σήμερα, στον λογαριασμό της στο Facebook, αναρτώντας επίσης και μια φωτογραφία του μέλλοντος συζύγου της Μπο.

«Χαίρομαι τόσο που θα παντρευτώ αυτόν τον φανταστικό άνδρα. Όμως, προφανώς, αυτό δεν μπορεί να είναι τόσο απλό, διότι κλήθηκα να παραστώ σε ένα ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, το Σάββατο εκείνο του Ιουλίου, στο οποίο είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας. Κρίμα», έγραψε η 42χρονη πρωθυπουργός.

 
«Όμως, πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της Δανίας. Επομένως, θα χρειαστεί να αλλάξουμε εκ νέου τα σχέδιά μας».

«Το σημαντικότερο είναι η αγάπη. Και θα καταφέρουμε σύντομα να παντρευτούμε. Θα χαρώ να πω το «ναι» στον Μπο (που είναι ευτυχώς πολύ ανεκτικός)», καταλήγει η Μέτε Φρεντέρικσεν, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών από τον προηγούμενο γάμο της.

Δανία: Η πρωθυπουργός ανέβαλε (ξανά) τον γάμο της - Για να παραστεί στη Σύνοδο της ΕΕ Facebook Twitter
EPA

Το ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 17ης-18ης Ιουλίου, που θα διεξαχθεί με τη φυσική παρουσία στις Βρυξέλλες των ηγετών των 27 κρατών μελών της ΕΕ, αποφασίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM