Covid-19: Μακρόν και Μέρκελ συζήτησαν με τον Πούτιν την πιθανότητα συνεργασίας για τα εμβόλια

Covid-19: Μακρόν και Μέρκελ συζήτησαν με τον Πούτιν την πιθανότητα συνεργασίας για τα εμβόλια Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν μια πιθανή συνεργασία στα εμβόλια με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε μια κοινή βιντεοδιάσκεψη σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ.

Ο Μακρόν και η Μέρκελ τόνισαν επίσης στον Πούτιν να σεβαστεί τα δικαιώματα του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι και να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση η υγεία του, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η γαλλική προεδρία.

Οι τρεις ηγέτες συζήτησαν επίσης την κατάσταση στην Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Λιβύη, τη Συρία και συμφώνησαν να συντονίσουν τις προσπάθειες τους ώστε το Ιράν να επιστρέψει σε πλήρη συμμόρφωση με τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Διεθνή / «Καλή και παραγωγική» συνομιλία Τραμπ–Πούτιν λίγο πριν τη συνάντηση με Ζελένσκι

Σε ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε: «Μόλις είχα μια καλή και πολύ παραγωγική τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο Πούτιν πριν από τη συνάντησή μου, σήμερα στις 13:00, με τον πρόεδρο Ζελένσκι της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM