Coldplay: To viral βίντεο με την kiss cam έφερε κέρδη 7 εκατ. δολαρίων στις στοιχηματικές εταιρείες

Coldplay: To viral βίντεο με την kiss cam έφερε κέρδη 7 εκατ. δολαρίων στις στοιχηματικές εταιρείες Facebook Twitter
Φωτογραφία: X
0

Στις 16 Ιουλίου, ο Andy Byron - πρώην πλέον CEO της Astronomer - καταγράφηκε από την kiss cam σε συναυλία των Coldplay να αγκαλιάζει τη διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, Kristin Cabot.

Οι δύο τους μόλις αντιλήφθηκαν ότι προβάλλονται στις γιγαντοοθόνες προσπάθησαν να κρυφτούν για να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου σε χρόνο ρεκόρ και προσέλκυσε τεράστιο ενδιαφέρον σε γνωστές πλατφόρμες στοιχημάτων, όπως οι: Kalshi και Polymarket.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, οι προβλέψεις για την απομάκρυνση του Byron από τη θέση του CEO είχαν εκτοξευτεί.

Το Σάββατο το απόγευμα, η εταιρεία τεχνολογίας Astronomer ανακοίνωσε την παραίτηση του Byron, δίνοντας τέλος στις εικασίες. Το σκάνδαλο προκάλεσε συνολικές συναλλαγές ύψους 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων στην Kalshi και 5,3 εκατομμυρίων στην Polymarket.

Η παραίτηση του Byron ακολούθησε την ανακοίνωση της Astronomer την Παρασκευή ότι ξεκίνησε «επίσημη έρευνα» για την υπόθεση, και ότι ο CEO είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η δημοτικότητα των πλατφορμών στοιχημάτων έχει εκτοξευθεί εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2024 και έχουν πλέον γίνει ένας συνηθισμένος τρόπος για να αποτυπώνεται η τάση και το αίσθημα του κοινού σε ποικίλα θέματα.

Ένα άλλο δημοφιλές στοίχημα στην Kalshi είναι το αν ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Τζερόμ Πάουελ, θα αποχωρήσει από τη θέση του εντός του έτους, με τις συναλλαγές να ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένα απειλήσει να απολύσει τον Πάουελ, κατηγορώντας τον ότι δεν μειώνει τα επιτόκια.

Με πληροφορίες από CNBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

Διεθνή / Ισραήλ: Πανεθνική απεργία σήμερα στη χώρα - Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα

Οι οικογένειες των ομήρων καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα αντί να συνάψει συμφωνία για την επιστροφή των ομήρων
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις για πέμπτη συνεχόμενη νύχτα

Διεθνή / Σερβία: Βίαιες διαδηλώσεις για πέμπτη συνεχόμενη νύχτα - Στις φλόγες τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος

Σχεδόν καθημερινές διαδηλώσεις συγκλονίζουν τη Σερβία από τον Νοέμβριο, μετά το δυστύχημα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ, όπου σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Βομβαρδίζουν μια συνοικία επί μέρες» - Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό Παλαιστινίων 

Διεθνή / Γάζα: «Βομβαρδίζουν μια συνοικία επί μέρες» - Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό Παλαιστινίων 

«Εκτιμούμε ότι περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι παραμένουν στη συνοικία Ζεϊτούν, οι περισσότεροι χωρίς νερό και τρόφιμα», ανέφερε εκπρόσωπος της Πολιτικής Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Διεθνή / Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει πλέον το δόγμα Πούτιν περί ειρήνης και όχι εκεχειρίας και αυτό προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, που φοβάται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα πιέσει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει
LIFO NEWSROOM