Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter

Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter Facebook Twitter
0

Η Cardi B ξέσπασε κατά της Μαντόνα, που άφησε να εννοηθεί ότι το τραγούδι της ράπερ, «WAP», οφείλει τον sex-positive χαρακτήρα του στην κληρονομιά του «Material Girl».

«Κυριολεκτικά απέδωσα φόρο τιμής σε αυτή τη γυναίκα τόσες πολλές φορές γιατί μεγάλωσα ακούγοντάς την... μπορεί να πει αυτό που θέλει χωρίς να βάζει emojis κλόουν και να βγάζει γλίτσα από το στόμα της», έγραψε η 30χρονη ράπερ, σε ένα tweet που μετά διέγραψε.

«Αυτά τα είδωλα γίνονται πραγματικά σκέτη απογοήτευση μόλις τα καταφέρεις στη βιομηχανία», πρόσθεσε.

Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter Facebook Twitter

Η Cardi ενοχλήθηκε με το Instagram Story της Μαντόνα, που υπονοούσε ότι το ερωτικό βιβλίο της, «SΕΧ», του 1992, άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργική έκφραση των σημερινών γυναικών καλλιτεχνών.

«Εκτός από τις φωτογραφίες μου γυμνή υπήρχαν φωτογραφίες με Άνδρες να φιλούν Άνδρες, Γυναίκες να φιλούν Γυναίκες και Εγώ να φιλάω τους πάντες», έγραψε η Μαντόνα για το αμφιλεγόμενο βιβλίο της.

Η 64χρονη βασίλισσα της ποπ εξήγησε ότι «πέρασε τα επόμενα χρόνια δίνοντας συνεντεύξεις σε στενόμυαλους ανθρώπους που προσπαθούσαν να την ντροπιάσουν επειδή ενδυνάμωσε τον εαυτό της ως Γυναίκα», προσθέτοντας ότι «την αποκάλεσαν πόρνη, μάγισσα, αιρετική και διάβολο».

«Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το WAP της. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τον γυμνό της κ**ο και η Μάιλι Σάιρους μπορεί να έρχεται σαν wrecking ball», σημείωσε, υπογράφοντας: «Παρακαλώ, bitches... 🤡».

Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter Facebook Twitter

Όταν ένας χρήστης του Twitter σχολίασε ότι «δεν μπορείς να ακούσεις το ύφος μέσα από λέξεις που πληκτρολογούνται», η Cardi ανταπέδωσε: «Αν γράψω "suck my d-k", θα ακούσεις το ύφος, bitch».

Άλλοι πάλι πήραν το μέρος της ράπερ, συμφωνώντας ότι η τελευταία δήλωση της Μαντόνα ήταν αρκετά προσβλητική.

«Το "You’re welcome bitches…" δεν φάνηκε σε κανέναν αγενές ή το παίζουμε χαζοί επειδή είναι η Cardi;», έγραψε κάποιος φαν, με την ράπερ να απαντά: «Lmaaaooooooooooo ΑΚΡΙΒΩΣ».

Η Cardi B έκανε επίσης retweet αρκετά υποστηρικτικά μηνύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός που έλεγε: «Σιχαίνομαι να παραπονιόμαστε για την cardi όταν υπερασπίζεται τον εαυτό της! Γιατί η Μαντόνα τις αποκάλεσε bitches και χρησιμοποίησε το emoji ενός κλόουν; Αυτό ήταν αγενές χωρίς λόγο».

Cardi B εναντίον Μαντόνα: «Eίδωλα γίνονται σκέτη απογοήτευση»- Το SEX και ο καβγάς στο Twitter Facebook Twitter

Λίγες ώρες αργότερα, η Cardi ενημέρωσε τους followers της ότι μίλησε με την Μαντόνα και τα βρήκαν. 

«Μίλησα με τη Μαντόνα... Ήταν υπέροχα», μοιράστηκε. «Να έχετε μια ωραία μέρα και να οδηγείτε με ασφάλεια όλοι», έγραψε.

Η Μαντόνα επιβεβαίωσε το tweet, λέγοντας: «Σε αγαπώ Cardi B. Από πάντα και για πάντα».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΣ

Διεθνή / Τουρκία: Τι βρήκε η αστυνομία στο κινητό του 14χρονου δράστη που σκότωσε εννέα ανθρώπους

Συνελήφθη ο πατέρας του, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην αστυνομικός επιθεωρητής - Βίντεο από κάμερες του σχολείου δείχνουν τη στιγμή που ξεκινά η ένοπλη επίθεση
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: Για «ραγδαία ενίσχυση του πυρηνικού της οπλοστασίου» προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Η Βόρεια Κορέα έχει σημειώσει «πολύ σοβαρή» πρόοδο στην ικανότητά της να αυξήσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο, σύμφωνα με τον επικεφαλής στη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΥΑΝ ΜΠΑΡΓΚΟΥΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διεθνή / Μαρουάν Μπαργκούτι: Σε κίνδυνο ο Παλαιστίνιος ηγέτης λόγω «αυξανόμενης κακομεταχείρισης» στις φυλακές του Ισραήλ

Ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» υπέστη πρόσφατα τρεις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια επίθεση κατά την οποία οι δεσμοφύλακες έβαλαν ένα σκυλί να του ορμήξει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Η «σιωπή» του Πέτερ Μαγιάρ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προκαλεί ανησυχία

Στην εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη, ο νεοεκλεγείς Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε σε αρκετά βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα του, αφήνοντας ωστόσο «απ' έξω» τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
THE LIFO TEAM