Βραζιλία: Άνοιξε για το κοινό το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή

Βραζιλία: Άνοιξε για το κοινό το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή Facebook Twitter
Βραζιλία: Ανοίγει για το κοινό το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή
0

Το κυριότερο τουριστικό αξιοθέατο στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, άνοιξε για το κοινό, παρά τα αυξημένα κρούσματα του κορωνοϊου στη χώρα.

Το διάσημο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, άνοιξε εκ νέου τις πύλες τους για το κοινό σήμερα, έπειτα από κλείσιμο 5 μηνών εξαιτίας της πανδημίας.

«Το άνοιγμα του Χριστού συμβολίζει το άνοιγμα της Βραζιλίας στον τουρισμό», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ρικάρντο Σάλες, κατά τη διάρκεια της τελετή επαναλειτουργίας του μνημείου.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να φοράνε μάσκα, να τηρούν ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο, ενώ δεν τους επιτρέπεται να κάθονται στο έδαφος, κάτι που έκαναν συχνά όσοι αναζητούσαν την καλύτερη γωνία για να τραβήξουν μία φωτογραφία.

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ