Βόρεια Μακεδονία: Χειρουργήθηκαν δύο εγκαυματίες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Βόρεια Μακεδονία: Χειρουργήθηκαν δύο εγκαυματίες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Facebook Twitter
Φωτ. από το ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες από τη Βόρεια Μακεδονία / thestival.gr
0

Χειρουργήθηκαν οι δύο από τους τρεις εγκαυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, μετά τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ντισκοτέκ στην πόλη Κότσανι της Βόρειας Μακεδονίας.

Στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής έφτασαν στο Παπανικολάου τρεις τραυματίες από τη Βόρεια Μακεδονία, οι οποίοι υπέστησαν βαρύτατα εγκαύματα από τη φωτιά.
Και οι τρεις είναι περίπου 20 ως 25 ετών και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο τρίτος όχι.

Και οι τρεις τραυματίες είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ με βαρύτατα εγκαύματα από τη φωτιά.

Μέχρι τώρα ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε ειδοποίηση στο νοσοκομείο για διακομιδή και άλλων περιστατικών.  Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι δύο τραυματίες υποβλήθηκαν σε τραχειοτομή στο 424.

Βόρεια Μακεδονία: Τουλάχιστον 20 συλλήψεις για τη φονική φωτιά

Οι αρχές της Βόρειας Μακεδονίας ερευνούν την περίπτωση η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 59 ανθρώπων στο κλαμπ του Κότσανι να είναι υπόθεση διαφθοράς, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάντσε Τόσκοβσκι, καθώς λειτουργούσε χωρίς άδεια και πυρασφάλεια.

«Αυτή η εταιρεία δεν έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας. Αυτή η άδεια, όπως και πολλά άλλα πράγματα στο παρελθόν, συνδέεται με την διαφθορά», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Περισσότερα από είκοσι πρόσωπα θεωρούνται ύποπτα στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών. Ανάμεσά τους τα δύο βασικά μέλη του συγκροτήματος hip-hop DNK, πολύ δημοφιλούς στην Βόρεια Μακεδονία. Η συναυλία του συγκροτήματος ξεκίνησε τα μεσάνυχτα. Περίπου τρεις ώρες αργότερα ξέσπασε η πυρκαγιά.

Ο γιος του ιδιοκτήτη του κλαμπ, ο διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας και μέλη της ασφάλειας του καταστήματος περιλαμβάνονται στους υπόπτους. Περί τα δεκαπέντε άτομα έχουν συλληφθεί ανάμεσά τους και υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομίας. Οι υπόλοιποι ύποπτοι νοσηλεύονται ή περιλαμβάνονται στους νεκρούς, σύμφωνα με τον Πάντσε Τόσκοβσκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας, αλλά και υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομίας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόδραση Κινέζου βαρόνου φαιντανύλης στο Μεξικό προκαλεί κρίση στις σχέσεις με ΗΠΑ

Διεθνή / Απόδραση Κινέζου βαρόνου φαιντανύλης στο Μεξικό προκαλεί κρίση στις σχέσεις με ΗΠΑ

Ο Κινέζος Zhi Dong Zhang, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο φαιντανύλης και ξέπλυμα $150 εκατ., απέδρασε από κατ' οίκον περιορισμό στο Μεξικό, πυροδοτώντας αντιδράσεις στην κυβέρνηση Σέινμπαουμ και εντάσεις με τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η Μέριλιν πέθανε»: Όταν τα πρωτοσέλιδα πάγωσαν τον κόσμο με τον θάνατο της Μονρόε

Διεθνή / «Η Μέριλιν πέθανε»: Όταν τα πρωτοσέλιδα πάγωσαν τον κόσμο με τον θάνατο της Μονρόε

Σαν σήμερα, 5 Αυγούστου 1962, η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Τα πρωτοσέλιδα της επομένης αποτύπωσαν την απώλεια ενός ειδώλου, αλλά και την αρχή ενός διαρκούς μύθου
LIFO NEWSROOM
Σε κίνδυνο το Ιερό Όρος των Απάτσι – Χαλκορυχείο απειλεί ιστορικό τόπο λατρείας

Διεθνή / Σε κίνδυνο το Ιερό Όρος των Απάτσι – Χαλκορυχείο απειλεί ιστορικό τόπο λατρείας

Το ιερό έδαφος των Απάτσι, Oak Flat, κινδυνεύει από την κατασκευή ενός τεράστιου μεταλλείου χαλκού - Παρά τις αντιδράσεις της φυλής και την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο, η εξόρυξη φαίνεται να προχωρά
LIFO NEWSROOM