Το βίντεο του Τζάστιν Τριντό που δίχασε: Τραγούδησε το Bohemian Rhapsody πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Το βίντεο του Τζάστιν Τριντό που δίχασε: Τραγούδησε το Bohemian Rhapsody πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο που δείχνει τον Τζάστιν Τριντό να τραγουδά, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο στιγμιότυπο, που κυκλοφόρησε στα social media, φαίνεται Καναδός πρωθυπουργός να τραγουδά το Bohemian Rhapsody.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, που κηδεύτηκε εχθές, ήταν αρχηγός του κράτους του Καναδά και ο Τριντό όρισε την 19η Σεπτεμβρίου εθνική ημέρα πένθους στη χώρα.

Βίντεο: Το τραγούδι του Τζάστιν Τριντό

Ο Τζάστιν Τριντό δίχασε, καθώς κάποιοι τον κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού, ενώ άλλοι τον υπερασπίστηκαν.

«Είναι ο πρωθυπουργός, σε δημόσιο χώρο, την παραμονή της κηδείας της βασίλισσας. Και έτσι συμπεριφέρεται;», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Η Vivian Bercovici, πρώην πρέσβειρα του Καναδά στο Ισραήλ, δήλωσε: «Είναι ο Καναδός πρωθυπουργός που εκπροσωπεί τον Καναδά σε μια εβδομάδα πένθους για τη βασίλισσα. Ο αρχηγός του κράτους μας. Αυτό δεν αφορά τον Τζάστιν. Αλλά θα πρέπει να ωριμάσει».

Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που δεν είδαν κάτι μεμπτό στις πράξεις του Τζάστιν Τριντό.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Τριντό επισήμανε: «Ο Τζάστιν Τριντό δεν έκανε τίποτα: Μετά το δείπνο του Σαββάτου, συμμετείχε σε μια μικρή συγκέντρωση με τα μέλη της καναδικής αντιπροσωπείας, τα οποία συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στη ζωή και τις υπηρεσίες της Αυτού Μεγαλειότητας.

Ο Gregory Charles, διάσημος μουσικός από το Κεμπέκ και μέλος του Τάγματος του Καναδά, έπαιξε πιάνο στο λόμπι του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα κάποια μέλη της αντιπροσωπείας, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού, να συμμετάσχουν».

Όπως τόνισε, «ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM