ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Βίγκαν ακτιβιστής είπε πως δεν λυπάται για τον νεκρό κρεοπώλη στο τρομοκρατικό της Τρεμπ και προκαλεί αντιδράσεις

Βίγκαν ακτιβιστής είπε πως δεν λυπάται για τον νεκρό κρεοπώλη στο τρομοκρατικό της Τρεμπ και προκαλεί αντιδράσεις Facebook Twitter
O Christian Medvès, υπεύθυνος του κρεοπωλείου, είναι ανάμεσα στους τέσσερις ανθρώπους που σκοτώθηκαν στην επίθεση του τζιχαντιστή Ραντουάν Λακντίμ στο σουπερμάρκετ Super U.
2

Μια έρευνα για «εξύμνηση της τρομοκρατίας» ξεκίνησε στη Γαλλία έπειτα από μια ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός ακτιβιστή για την προστασία των ζώων έπειτα από ένα προσβλητικό μήνυμα του ενάντια σε έναν κρεοπώλη που σκοτώθηκε στην τζιχαντιστική επίθεση της Παρασκευής στην πόλη Τρεμπ στην νότια Γαλλία.

Εκτός από τον Αρνό Μπελτράμ, το συνταγματάρχη της γαλλικής χωροφυλακής που έδωσε τη ζωή του παίρνοντας τη θέση ενός ομήρου στην επίθεση του τζιχαντιστή Ραντουάν Λακντίμ στο σουπερμάρκετ Super U, τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ανάμεσά τους ο υπεύθυνος του κρεοπωλείου, Κριστιάν Μεντβ.

Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν αυτό το μήνυμα: «Ώστε σας σοκάρει που ένας δολοφόνος σκοτώθηκε από έναν τρομοκράτη; Όχι εμένα, έχω μηδενική συμπόνοια για αυτόν, υπάρχει ακόμη δικαιοσύνη», σύμφωνα με μια δικαστική πηγή.

Το μήνυμα προκάλεσε φαρμακερές αντιδράσεις και ο συγγραφέας αυτού, ένας ακτιβιστής βίγκαν το απέσυρε γρήγορα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Βίγκαν ακτιβιστής είπε πως δεν λυπάται για τον νεκρό κρεοπώλη στο τρομοκρατικό της Τρεμπ και προκαλεί αντιδράσεις Facebook Twitter
Η επίμαχη ανάρτηση που έγινε αφορμή να ξεκινήσει έρευνα για «εξύμνηση της τρομοκρατίας».

Σε μια ξεχωριστή υπόθεση, ένας πρώην υποψήφιος βουλευτής της ριζοσπαστικής αριστεράς, ο Στεφάν Πουσιέ καταδικάστηκε σήμερα σε ένα χρόνο φυλάκισης με αναστολή για εξύμνηση της τρομοκρατίας από το δικαστήριο της Λιζιέ.

Ο 60χρονος Πουσιέ συνελήφθη την Κυριακή στο σπίτι του, αφού ανήρτησε τρία tweets, χαιρετίζοντας το θάνατο του χωροφύλακα Μπελτράμ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
2

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Διεθνή / Γιατί ξαφνικά μιλάνε όλοι για εξωγήινους;

Η νέα αποκάλυψη περί εξωγήινων έχει τα πάντα: μια φαινομενικά έγκυρη πηγή αποκαλύπτει μυστικά για μια κυβερνητική επιχείρηση που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει το κοινό στο σκοτάδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να την υποστηρίζει.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όπως συνηθίζει και λέει μέχρι και σήμερα ο πατέρας μου, οι ηλιθιοι (και οι βλαμμένοι και οι μαλ...) είναι πολλοί - απλά είναι σκόρπιοι. Ε, με την ανάπτυξη στα μέσα επικοινωνίας και δικτύωσης, τους έχουμε πια συγκεντρωμένους στις οθόνες μας...
Και τώρα θα βαφτίσουν όλους τους βίγκαν "κακούς και άρρωστους" επειδή ΕΝΑΣ ηλίθιος βίγκαν έκανε ένα ηλίθιο σχόλιο. Ένα σχόλιο που είναι ναι μεν κατακριτέο αλλά οι περισσότεροι έχουν κάνει. Ίσως όχι για κρεοπώλη αλλά για αστυνόμο, στρατιωτικό, πολιτικό, κυνηγό, αφεντικό κλπ.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ