Beyoncé: Η μητέρα της αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού

Beyoncé: Η μητέρα της αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού Facebook Twitter
Φωτ. EPA
0

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική αλλά και συγκινητική συνέντευξη, παραχώρησε η μητέρα της Beyoncé, μιλώντας στην εκπομπή «CBS Morning».

Η μητέρα της Beyoncé, Τίνα Νόουλς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην εκπομπή, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο πρώτο στάδιο της νόσου, εξηγώντας πώς οι γιατροί ανακάλυψαν δύο όγκους στο στήθος της.

Η 71χρονη μίλησε δημόσια για τη μάχη της, ξεκαθαρίζοντας πως η οικογένεια και οι φίλοι της ήταν στο πλευρό της σε όλο αυτό.

Η Τίνα Νόουλς, ανέφερε χαρακτηριστικά πως κατά τη διάρκεια μαστογραφίας οι γιατροί ανακάλυψαν δύο όγκους στο στήθος της. «Ήμουν νευρική πριν την επέμβαση. Και ήταν όλοι κοντά μου κι έλεγα “είμαι τόσο χαρούμενη που είναι όλοι εδώ”», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως «σκεφτόμουν το τραγούδι “Walk with Me”, το οποίο τραγουδούσα όλη την ώρα με τις φίλες μου. Και η Solange μαζί με την ανιψιά της Angie Beyince άρχισαν να μου το τραγουδούν πριν την επέμβαση που έκανα», πριν καταλήξει σημειώνοντας πως έχει πλέον αναρρώσει πλήρως από τον καρκίνο.

Υπενθυμίζεται πως το 2019 σε συνέντευξή του στο Good Morning America του ABC, και ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Ανέφερε πως είχε παρατηρήσει μια επαναλαμβανόμενη κηλίδα αίματος στις μπλούζες του και η Τίνα Νόουλς πρόσθεσε πως είχε δει το ίδιο στα σεντόνια τους. Αμέσως επικοινώνησε με τον γιατρό του, έκαναν μαστογραφία και διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Θα υπογράψουμε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά στις επόμενες 24 ώρες

Διεθνή / Ουκρανία: Θα υπογράψουμε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά στις επόμενες 24 ώρες

Ο Ουκρανός Πρωθυπουργός, Ντένις Σμίχαλ, σχολιάζει την αναθεωρημένη συμφωνία για τα ορυκτά με τις ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δημιουργία κοινού επενδυτικού ταμείου και την ενίσχυση της αμερικανικής υποστήριξης για την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Η κοκαΐνη πολιορκεί την Ευρώπη: Πώς το λιμάνι του Αμβούργου έγινε κέντρο διαφθοράς και διακίνησης

Διεθνή / Η κοκαΐνη πολιορκεί την Ευρώπη: Πώς το λιμάνι του Αμβούργου έγινε κέντρο διαφθοράς και διακίνησης

Ραγδαία αύξηση στις κατασχέσεις, διαφθορά σε αστυνομία και δικαιοσύνη, και καρτέλ ναρκωτικών που ελέγχουν το λιμάνι του Αμβούργου. Η Ευρώπη αντιμέτωπη με νέα μορφή οργανωμένου εγκλήματος
LIFO NEWSROOM
«Στη Βοσνία παίζεται το μέλλον των Βαλκανίων»: Ηχηρή παρέμβαση Κροάτη πρωθυπουργού υπέρ της ένταξης στην ΕΕ

Διεθνή / «Στη Βοσνία παίζεται το μέλλον των Βαλκανίων»: Ηχηρή παρέμβαση Κροάτη πρωθυπουργού υπέρ της ένταξης στην ΕΕ

Η ενταξιακή πορεία της Βοσνίας έχει παγιδευτεί επί σειρά ετών εξαιτίας των βαθιών εθνοτικών διαιρέσεων μεταξύ Βόσνιων, Σέρβων και Κροατών, καθώς και της δυσλειτουργικής πολιτειακής δομής που επιβλήθηκε με τη Συμφωνία του Ντέιτον το 1995
LIFO NEWSROOM