Αυτός είναι ο πρώτος ηγέτης που θα δει ο Τραμπ

Αυτός είναι ο πρώτος ηγέτης που θα δει ο Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Σίνζο Άμπε θα επιδιώξει να καλλιεργήσει καλές προσωπικές σχέσεις, στη συνάντηση που θα έχει με τον Ντόναλντ Τραμπ, στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα, δίνοντας έμφαση στη σημασία της διμερούς αμυντικής συνεργασίας μεταξύ της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις αξιωματούχων.

 

Κυβερνητικός αξιωματούχος στο Τόκιο δήλωσε ότι οι δύο άντρες έχουν ήδη συνομιλήσει στο τηλέφωνο, επιβεβαιώνοντας τη στενή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη διμερή συνεργασία ασφάλειας Ιαπωνίας-ΗΠΑ, για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

 

Ο Άμπε θα συναντήσει τον Τραμπ την επόμενη Πέμπτη στη Νέα Υόρκη, πριν από το ταξίδι του στο Περού, για την Διάσκεψη Οικονομικής Συνεργασίας της Ασίας και του Ειρηνικού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM