Αστερίξ και Οβελίξ: Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει η τελευταία ιστορία που είχε εγκρίνει ο Ουντερζό

Αστερίξ και Οβελίξ: Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει η τελευταία ιστορία που είχε εγκρίνει ο Ουντερζό Facebook Twitter
0

Mια νέα περιπέτεια των ανίκητων Γαλατών Αστερίξ και Οβελίξ, θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

  

Ο 39ος τόμος του Aστερίξ θα είναι ο πρώτος που θα κυκλοφορήσει μετά τον θάνατο του Αλμπέρ Ουντερζό, σκιτσογράφου του θρυλικού Αστερίξ και συνδημιουργού των χαρακτήρων του κόμικ.

«Αυτή ήταν η τελευταία περιπέτεια που είχε εγκρίνει ο σχεδιαστής Ουντερζό», δήλωσε η Ιζαμπέλ Μανιάκ, διευθύνουσα σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου Hachette Livre, που έχει την πλειοψηφία των μετοχών του οίκου Albert René, σε συνέντευξή της στο ειδικό περιοδικό Livres Hebdo.

Το νέο κόμικ θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου σε πέντε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Από αυτά, τα δύο εκατομμύρια προορίζονται για τη γαλλική αγορά. Αυτή τη φορά ο Αστερίξ και ο Οβελίξ θα πάνε πολύ μακριά για να βοηθήσουν έναν καλό φίλο του Μιρακουλίξ.

Ο Αλμπέρ Ουντερζό πέθανε τον Μάρτιο του 2020 σε ηλικία 92 ετών. Μαζί με τον συγγραφέα Ρενέ Γκοσινί δημιούργησαν τις περιπέτειες του Aστερίξ στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Μετά το θάνατό του Γκοσινί το 1977, ο Γάλλος σχεδιαστής κόμικς συνέχισε τη σειρά μόνος του, αλλά από τις αρχές του 2009 είχε αρχίσει να αποσύρεται όλο και περισσότερο. Ο πρώτος τόμος "Asterix" των Φερί και Κονράντ κυκλοφόρησε το 2013.


Σύμφωνα με τον γαλλικό εκδοτικό Albert René και τον γερμανοδανέζικο Egmont Ehapa, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο τεύχος του δίδυμου Ζαν-Ιβ Φερί και Ντιντιέ Κονράντ θα δοθούν την άνοιξη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM