Αποτυχία το εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι - Κλείνει τελικά

Αποτυχία το εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι - Κλείνει τελικά Facebook Twitter
0

Το O'Naturel, ήθελε να καινοτομήσει ως το μοναδικό εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι, αλλά κλείνει οριστικά καθώς το «πείραμα» απέτυχε.

«Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε το οριστικό κλείσιμο του εστιατορίου», ανακοίνωσαν σήμερα οι ιδρυτές του.

Το εστιατόριο θα σταματήσει να λειτουργεί την 16η Φεβρουαρίου,  έχοντας καταφέρει να μείνει ανοικτό μόνο για 15 μήνες.

Η έλλειψη πελατών ήταν αυτή που φαίνεται πως οδήγησε στο λουκέτο.

Αποτυχία το εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι - Κλείνει τελικά Facebook Twitter

Έως τις 16 Φεβρουαρίου «δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν την εμπειρία, όπως επίσης και στους πιστούς οπαδούς μας, να βρουν τον χρόνο να μας επισκεφθούν» εξήγησε ο Μικέ Σααντά στην εφημερίδα Le Figaro.

Ο Μικέ μαζί με τον αδελφό του Στεφάν ίδρυσαν το O'Naturel στο ανατολικό Παρίσι τον Νοέμβριο του 2017.

Οι πελάτες του, αφού περάσουν από το βεστιάριο, όπου γδύνονται, προχωρούν στον κυρίως χώρο του καταστήματος. Οι καρέκλες ήταν καλυμμένες με ειδικό μαύρο πανί το οποίο, άλλαζε μετά από κάθε χρήστη από πελάτη.

Κατόπιν, οι τολμηροί λάτρεις της γαστρονομίας έχουν τη δυνατότητα να γευτούν πιάτα που παραπέμπουν σε μπιστρό με το μενού να κυμαίνεται μεταξύ 39-49 ευρώ.

Αποτυχία το εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι - Κλείνει τελικά Facebook Twitter

Η ανακοίνωση του κλεισίματος του O'Naturel δεν αποτελεί έκπληξη για τον Σεντρίκ Αματό, τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Γυμνιστών του Παρισιού και τακτικό θαμώνα του. Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι πάρα πολύ νωρίς», προκειμένου να ανθίσει το εμπόριο που θα είναι απόλυτα αφιερωμένο στον γυμνισμό. «Σε έναν χρόνο, δεν υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που πήγαν να γευματίσουν γυμνοί στην καρδιά της πρωτεύουσας».

Ο αστικός γυμνισμός άλλωστε, όπως τονίζει ο ίδιος, συνδέεται με εφήμερες εμπειρίες. Για παράδειγμα, η επίσκεψη των γυμνιστών στο μουσείου του Παρισιού Palais de Tokyo τον Μάιο του 2018.

Ένα επιπλέον πρόβλημα, σύμφωνα με τον Αματό, η απουσία της συνήθειας. «Το να γδύνεται κανείς για να πάει να φάει, δεν το κάνεις και κάθε μέρα» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς την Κέιτ Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τη Δανία

Διεθνή / Χωρίς την Κέιτ Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τη Δανία

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά τη διάγνωση με καρκίνο, στις 15 Ιουνίου - Σε ποια εκδήλωση του καλοκαιριού υπάρχει πιθανότητα να παραβρεθεί;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα στην τρίτη μέρα των ιπποδρομιών του Άσκοτ - Απούσα η Κέιτ Μίντλετον

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα στην τρίτη μέρα των ιπποδρομιών του Άσκοτ - Απούσα η Κέιτ Μίντλετον

Με αγωνία παρακολουθεί η βασίλισσα την εξέλιξη των ιπποδρομιών από το royal box - Η τρίτη μέρα των ιπποδρομιών του Άσκοτ είναι γνωστή ως «Ladies Day»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Βραζιλία: Πρόταση νόμου καταδικάζει σε μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης τα θύματα βιασμού απ' τους βιαστές τους

Διεθνή / Βραζιλία: Πρόταση νόμου μπορεί να καταδικάσει τα θύματα βιασμού σε μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης απ' τους βιαστές τους

Νέος προτεινόμενος νόμος στη Βραζιλία μπορεί να καταδικάσει τα θύματα βιασμού που προχωράνε σε εκτρώσεις σε μεγαλύτερη ποινή φυλάκιση από τους βιαστές τους.
NEWSROOM