Από τα Μπαρμπέιντος στην Αγγλία: Σαύρα ταξίδεψε 4.000 μίλια σε ένα σουτιέν

Από τα Μπαρμπέιντος στην Αγγλία: Σαύρα ταξίδεψε 4.000 μίλια σε ένα σουτιέν Facebook Twitter
0

Μια σαύρα βρέθηκε μέσα σε ένα σουτιέν αφού ταξίδεψε από το Μπαρμπέιντος στο ηλιόλουστο Γιορκσάιρ σε ένα υπερατλαντικό ταξίδι. 

Το μικρό γκέκο [σ.σ. συγγενής με τα δικά μας σαμιαμίδια], που ονομάζεται πια Μπάρμπι, βρήκε η Λίζα Ράσελ ενώ άδειαζε την βαλίτσα της όταν επέστρεψε σπίτι της, στο Ρόδεραμ. 

«Όταν κουνήθηκε, άρχισα να ουρλιάζω. Δεν είναι αυτό που περιμένεις να βρεις σε ένα σουτιέν μετά από ταξίδια 4.000 μιλιών». 

Η Μπάρμπι είναι πλέον ασφαλής στα χέρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης RSPCA. 

Από τα Μπαρμπέιντος στην Αγγλία: Σαύρα ταξίδεψε 4.000 μίλια σε ένα σουτιέν Facebook Twitter

Η Λίζα Ράσελ έφτασε σπίτι της, την Τρίτη και άρχισε να αδειάζει την βαλίτσα της μετά τις διακοπές στην Καραϊβική. Όταν είδε κάτι που νόμιζε ότι ήταν λεκές, πάνω στο σουτιέν της και τίναξε το εσώρουχο, είδε ξαφνικά την θηλυκή σαύρα να κινείται. 

«Ήταν τυχερή που το σουτιέν βρισκόταν στην κορυφή της βαλίτσας, πάνω στα καθαρά. Επειδή έκανε πολύ ζέστη εκεί, δεν μπήκα σε διαδικασία να το φορέσω», είπε η 47χρονη αισθητικός. 

Το αξιοσημείωτο είναι πως η μικροσκοπική σαύρα δεν έπαθε το παραμικρό, παρόλο που η ίδια κάθισε πάνω στην βαλίτσα της προκειμένου να καταφέρει να την κλείσει. 

Από τα Μπαρμπέιντος στην Αγγλία: Σαύρα ταξίδεψε 4.000 μίλια σε ένα σουτιέν Facebook Twitter

Η σαύρα Μπάρμπι, που πήρε το όνομά της από την διάσημη κούκλα και την πατρίδα της, επέζησε 24 ώρες μέσα στο εσώρουχο, σώα και αβλαβής. 

Η Σάντρα Ντράνσφιλντ, από την RSPCA, είπε πως η απελευθέρωση της σαύρας στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ήταν παράνομη καθώς πρόκειται για μη ιθαγενές είδος και πως «δεν θα επιβίωνε στο κλίμα μας», οπότε το γκέκο ανέλαβε ένας ειδικός φροντιστής ερπετών.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ